Добро е тоа што купила, лошо е што купила малку, на таа еуфорија боцата од литро и пол ќе се стопи додека трепнеш
Bruhhhh на кој јазик пишуваш жити се? Ништо не те разбирам. Бидејќи девојката купила литроипол пиво и џамбо смоки е сељанка и проста, а ти бидејќи купи средства за чистење и дома имаш лименки пиво ти текна да се мажиш и раѓаш?
Сум немал прилика да ја посетам Германија во лето, два пати бев во зима и да признаам беше малце депресивно, ветришта, дождови, ладно беше, ама пре би тоа него овие пеколниве жештини.
Онакви ветрови нигде не сум видел, кај нас онака да дува вонредна состојба ќе прогласат, а ги гледам локалците си одат низ град ко да е нормално.
Не бе, озбилно, зошто немаме во Балканска, патријахална Мк? Во Брисел нели се слави? Иначе, лето, сите слабеат, идеално време за постови, лимонади и што ти ја знам, genius little me има 5кила (минимум!) за качување. Пивото колку калории имаше?
Јас ќе ми извиниш ама не знам пластичните пакувања мислам литро и пол се чинам...инаку и јас преѓе гледав Полска против Холандија резултатот беше еден спрема еден изедначен и си пиев скопско лименка си кикирики и кубети со вкус на пиле.... Ме фатил меракот а?