Зошто тешки? Објасни малку не те разбирам Ако си правите меѓусебни муабет нема потреба да ме цитираш.
А шо е проблемот сеа па со татковците и тоа шо во ЕУ и Нато се осудиле да ги слават денес? Nvm не ме интересира Балкан Eџи Сузи.
Анестезијата ја става и контролита анестезиолог, не е тату артистот. Претпоставувам, членката алудираше на видеото на mg collective и Горан Мичич кои во соработка со Систина изведоа такво нешто, од причини за мене, многу непознати. Ако не се лажам, ова е втор пат, претходно беше и Блаже од Нејмлес. Никако не можам да ја разберам целта и мотивацијата за вакво нешто, но претпоставувам и .
За изведување на тату сеанса се боцка само гентамицин за да не се загади местото на раната. Првпат слушам за анестезија при тетовирање. Не сум запознаена .
Ретко мрчам ама ова мора да го кажам . Скоро 10 години ќе пројдат откако молoвите работат до 8 и уште простава раја не научи. Лупа дечкото по врата во 7 и 59 да му отворат да си земе кафе и цитирам : Секој ебан ден работите до 10 денес до 8 , голем кур ќе ви порасне ако затворите порано ! ... никат за ништо нема да не биде , од бациња ко овој ко тие луѓе да немаат фамилии дома и за нив не е недела да си одат со време . Пу бе !
Понекогаш треба да се угледаме на своите другарки. Да не дозволуваме да нѐ понижуваат и да бараат начини за да докажат дека сме глупави и прости. Секоја од нив си се забавува на свој начин ...си го живеат животот си уживаат, си кулираат и не се нервираат за глупости. Се однесуваат на мил и топол начин а, не диво и грубо.
Не треба да се однесуваме на начин за да им се допадне е на другите. Треба да бидеме свои и да имаме самодоверба. Ако некој се однесува помладо, подетинесто и полудо не значи дека се однесува на начин за ни се допадне на нам.
Толку се Добро вие во метрополата така цуцате, ние во провинција литро и пол пластика тераме со нарезак, вегета и урламе цело време дури трај натпреварот
Има 400 литра петгодишна жолта, нема мераклии и доволно мезе a со нарезок и вегетка шо да ти кажувам. А и жега многу ама ако имаш мерак тоа нема да е проблем иначе колешкава е види авион лета муабетот