Па маж ми е срце големо значи. Колку го сакам, некогаш сфаќам дека и јас самата не сум свесна. Да ми е жив и здрав, без него тешко ни до пола да бев од тоа што сум денес. My gentle giant.
Ај со здравје да се користи и бањата и тушот Дај сега и рецептА за миксов како го миксаш, да се свежниме и ние?
Знаете што е кукавица? Маж што поттикне жена на љубов и ќе и каже дека не знае што сака од животот и да и рече одколку да си најде друг, да си се омажи и да си има деца со друг.
Ми се пијат многу коктели, на топлово што убаво би ми дошле но после кога ќе размислам колку се калорични и дека грижа на совест би ме изело си викам не, не ти треба таков луксуз. Не оти не треба човек да се опушти и да си приушти некои задоволства ама не, си ветив дека ќе сум карактер па нека бидам до крај. Подобрено здравје и изглед > моментално задоволство кое после се претвара во не - толкаво задоволство Опседната станав со ова, еве си признавам ама поголемо е од мене.
Поарно немој жити све. Не си отварај проблеми таму кај шо не постојат. Еее, да ама пак, нема да ми е тоа тоа некако. Проблем иам ја, ќе се опуштам, ќе напраам меракот после главата си ја чукам. А коа си пазам подобро ми е, поспокојно се осеќам. Беља работа си фатив, ич не бев ваква порано..
Хахахахахаха ќути, ова сто пати си го викам ама веќе не ми пали. Пресекувам, крај. Одлучив умна да бидам.
Ви текнува лиииии? Гледајте и учете: @Fraerce4 еве за без пари! Пре би на овој да му правам реклама. Најдобронамерно!
Морам уште ова... Таа те сака и сака да ти помогне, а ти со кукавички поглед и правиш 'Не'' со главата... Ја галиш, велејќи и дека сам треба да си одлучиш и не му требало помош... Велејќи и да не плачи пошо мразиш плачење и дека сама си знаела дека ќе биди вака... Вели дека НЕ МУ Е СЕЕДНО ЗА ТЕБЕ, а сепак те пушта од него..... Не знаел што сака... Не знаел...
Ако дојдеш да поживееш у тиквешиата уште појако ќе ти биде Иначе го користиме како сленг шо нема никаква врска со значењето на зборот па на пример си ебав мајката најсоодветно на странец би било е да објасниш i screwed up