Тешко е ама не е потешко од замрзнат бут на минус еден куп степени, вака фино лепо ќе си се распашаш и уживаш Да да, од кај мај до кај септември некаде онаму е добро, еее послееее
Сдк 1 Кој левел на забеганост е она коа на ChatGPT му се заблагодаруваш откако ти завршил некоја работа? Сдк 2 Што е тоооолку многу тешко да се разбере соговорникот од другата страна што има спротивни мислења од тебе? Која е потребата од осуди и вчудоневиденост, зашто факинг само поинаку и малце пошироко размислуваш и се обидуваш да ги разбереш и да си фер кон другите луѓе, коишто нив им се трн во око, сосема неоправдано поради некои свои лични убедувања? Потоа добиваш „признание“ дека се имаат разочарано од тебе, пошо не си нели идеалниот лик во нивните очи, онака како што те замислувале они. И после стандардното дека им се скршил филмот па ти пресудуваат више за век и векови. Ох, колку ли боље ќе беше сите вистински да се прифатевме такви какви што сме, колку и да сме поинакви и поразлични. Без никакви предрасуди и стереотипи.
Ги сакам летните утра.... Наспана, надвор птици црцорат, уживам во свежината на воздухот со едно кафе
Значи и ти ко мене а? Не сум единствена, одлично. Мора со почит сепак нели? Само чудно ми доаѓа некако.
Незнам дали ги пратите "новостите" во светов, пола машка популација се попали по оваа девојка, ја научија и која е и од каде е само заради ова видео, сите пишат дека она е херој, дека е wifey material, дека само таква им требала.... А вие мислете си дека многу ве сакаат со тоа шо ве влечкат по 10 години. I said what i said.
Ние сме криви што не му оставивме отворена врата, обично надвор си оди. Само ете во моментот така ми дојде и онака форумот ми е како едно катче кај шо си пишувам.