Македонец да прикрие данок? Само ако има пари за мито. Иначе тоа само албанците го праат во нашата држава и никој ништо не им може од причините шо ги објаснував претходно.
Има, не викам не. Ама реткост се тие, мнозинство се овие гадните. Затоа цел свет не ги сака, и нивните комшии тамо во истокот не ги сакаат.
Да бе албанците се секогаш некој друг ни е крив шо не ни оди нешто од рака. Нашите неосигурани 20 години работеа, цела приватизација преку албанците ли помина или нашите им ебаа мајката на фирмите? Земал албанецот оти некој му дал а албанецот ако земал милион нашиот искоцкал само 10 а ставил во џеб уште сто. Ама најлесно е албанците се криви. Сеа у германија арапите се криви, како бе? Кој му дозволи? Како за германец важи за арап не важи, тоа е таа дволичност
Не туку тие шо се поштени се сиромашни и неможеа да мигрираат, мигрираше шлајмот на истокот со по 100 000 евра и џеп мигрант ли е тоа?
Јас не ги кривам албанците, не ме разбираш, сакам да кажам дека си се накотија убаво во нашата држава и шо сакаат си праат. Истото и арапите моментално го праат. За тоа кој е крив во нашата држава, нема да дискутирам.
Па самите сме си криви. Кој е крив за арапите у германија? Ти да не си крива? На некој у државата му одговара да е така, реално германија е иста македонија работната рака падна и притисокот стана ист како кај нас освен шнела друго незнаат да кажат. Затоа германците избегаа по швајцарија а таму останаа само олигарсите за кои работат арапите и се изживуваат врз работникот. На некој му одговара тоа и ја губат државата види го лондон пример ти е муслиманите го земаа скоро цел. Едит: Силувал? На сред плоштад и задолжително присуство на сите го соблекувам гол и му ги вадам јајцата го оставам да умре да видиш дали ќе силува некој. Ама да тоа е комунизам демократијата е друга работа она е те еб*т а ти си свиркаш и викаш добро е.
Епа тоа сакам да кажам. Иначе за муслимани не дискутирам, туку за арапи а арапи има и муслимани и христијани и сите се исти гомна. До културата е, не е до религијата. Во последниве месеци имаше протести против нив, во Италија, Англија и уште една држава само заборавив која беше. А сигурно има и повеќе држави. Ама тоа не го даваат на вестите и на социјалните мрежи оти не им одговара.
Сдк, дека Фросина и Магдалена претераа по фејбукот. Само се закануваат една на друга и се вреѓаат. Веќе смешно стана. Немора сите да те знаат, оди вреѓај се во месенџер. @Feminka22 , шо викаш а?
Епл најавиле дека на новите ајфони ќе можеле иконите да се поместуваат по желба. *ние со андроид Ае добро утро и на вас, напијте се кафе, одамна е сварено, се излади. Некогаш стварно мислам дека ајфоните се некој социјален експеримент колку глупи можат да бидат луѓето
Леле кој ѓавол ме натера да отварам драми меѓу дотичната Магдалена и Фросина... Само се изиритирав у 1 саат. Магдалена - Социолог, филозоф, новинар. Јебем му матер ако вака треба да се изразува и да комуницира човек со волку титули, гордо ќе си живеам без ниедна. Едуцирани неандерталци. Ми се згади читајќи ја што се објавува и коментира.
Немојте после дека бабите ги сакале внуците нешто вау Пред мене нека рече ,,ќе донесе нова мајка” Да видиме шо скандали ќе се
На „машково“ како да не му била доволно дадена љубов како бебе па мора сега да компензира со жена му, ужас.
Веќе одреден период си ги глеам Супернатурал, пошо ептен сува ми е годинава со нови добри серии, и сфатив дека ми се допаѓаат кратки шпици кај шо го даваат набрзинка само името. Ми текна и на некои други серии од тоа време со кратки шпици, The Vampire Diaries, The Originals, Breaking Bad, дури и на Lost. Језда постојат и супер интересни шпици, ко тие на Dexter, The Sopranos, Mad Man. А и еден период ги правеа во специфичен анимиран стил, ко тие на Daredevil, Westworld, Star Trek Discovery, итн. Сеа само скипам шпици, порадо да се само името.