Како обожавам кога ќе најдам некоја личност со која мразиме исти луѓе па можеме да ги оговораме. Подобра терапија, амин.
Неможам да ги разберам луѓено што викаат имале многу обврски, па нема да пишат.После кога ќе се ослободат се вадат со изговори како биле зафатени.Ако ти нема да најдеш време за мене од обврските, нема ни јас да најдам и поздрав.Како само тие да се единствени, разберете не сте.
Се туширав во темница со плејлистава пуштена: https://open.spotify.com/playlist/27xRjpvJ6pIBg286fQnNdW?si=pkMO5iXJQGe0jjydDrlulw&pi=gkkpMGwkT4abB Се фокусирав на водата како тече, на убавото чувство како се слева, топла, не премногу, таман за времево. Едно време се изгубив во темното, не се осеќав каде почнувам, каде завршувам. Интересно, препорачувам. А за утре си напраив салата на која ќе мислам цела вечер.. Марула, рукола, млад спанаќ, краставица, пиперка, виолетов кромид, семки од сончоглед, и пред јадење ќе додадам туна. Something to looks forward to за утре.
Јас ако седам толку дома ќе се скренам, поише посета на психијатар и плус поише потрошени пари Навоурочение: одете си на работа! @GirlLove
Со мојава работа само втора смена.. Две години само втора... Ич не ми се оди. Предност шо ме сум мажена и немам обрски. Така да ама воопшто нека не ме барај никој. Сакам да се отселам в планина!
Aaaa да си негде на море дали ќе скренеш психички. (малку да се насмееме). Секако шега беше тоа со одморот.
Има луѓе што зимаат Оземпик ПОШТО МОРААТ. А вие шо ве мрзи гзот да го испотите, да си стаите патент на уста, немате право да им го зимате лекот. Пошо не знам дали знаете како дијабетес тип2 работи. Идете испотете го гзот малце бе, неспособни. У стање сте со све да се клукате и боцкате, дури и со инекции за дијабетес. Ви го мерам умот