Камо секад у животот дупната гума на точак да ми е најголем проблем. Ама па реално, дупната гума во период кога надвор е 40°+ е стварно сјебана работа.
Никад нема да пораснам за да пропијам кафе. Знам! Се обидувам да ги разберам сите што не можат да се освестат без кафе и да им започне денот ама не можам да ги разберам никако. ¯\_(ツ)_/¯ Неам потреба за никакво кафе. Не знам што не е во ред со мене.
Се' е во ред со тебе. Други работи се показател некој дали пораснал, не пиењето кафе или што и да е. Вкус е кој што конзумира, а патем, давење во кофеин, како што прават повеќето, не е за пофалба ама воопшто. Не мора и не ни треба да го правиме она што го прави грото.
Пред 3ипол месеци сменив сектор на работа поради мојот умоболен директор. 3ипол месеци подоцна сеуште добивам мејлови со задачи што мисли дека ќе му ги направам а не сфаќа дека мејлот иде в корпа директ хахах Болест човек од 45 години да не може во празниот мозок да си стави дека веќе за мене е една обична нула. Простак
Najcudna obuka na site vreminja - Kako da najdes devojka za 7 dena. Srpska. Ja ima na fb. Wooowwww dobra za misla za zemanje pari od site novopeceni singl mazi. Svaka mu cast na osovacot. A na tie sto ke odat na obukata, se nadevam deka bar malku ke se svestite deka ste sepak tie koi mora prvi da napravat cekor. Posle 7 dena dovolno e samo da se preispitate. Najdete i za godina dena....
Ви се дешава некогаш да имате впља да пишете нешто, ама у исто време и не баш, и истовремено и ве мрзи да се објаснувате? Anyways, укратко, Марс е во опасна конј. со опасна ѕвезда во моментов, hence светот е малце луд овој период (или уште полуд од обично). Е така.
Не ми се верува дека се поќе слушам муабети од типот : "А бе поарно сама да сум, а не мажена. Маж ми е разгален, мамино синче, се расфрла, слекува алишта и ги фрла де на столица, де на кревет. После се лути оти е растурено. Сум легнала да спијам, ми вели е зошто сега легна? Поарно ми е да сум сама, да ме трпам некој " Не знам веќе. Ни нас на луѓево не ни се погодува... Јас немам никој, кукам. Другарка ми, мажена, кука. Продолжува муабетот...." Некогаш поарно е и да не чекаш многу, тој шо ќе се трефни тој. Оти колку поќе бираш толку полош ќе начекаш. Ќе си речиш, ексис тоа е" Е, ај сеа. Математикава како иде? Зошто жените сме приморани на ова? Не реков дека сите, туку повеќето.