Хахахаха ејјј замисли многу слично искуство имав - дур тогашниот дечко - сега мм не си постави граници и не и долови дека не и е он неа срце, душо поради навремена реакција, он не ја изгуби другарката, и ден денес се дружиме со неа.
А зошто не и доловил е прашањето . Јас треба да го учам да реагира и да си поставува граници? Ако сам не знае на 30 год, не сум јас должна, ниту тој да ми кажува што да прам или јас него. Не знам како да не си поставам граница, ако другар му на дечко ми, ми рече : срце мое или лепотица моја. Мене, искрено не ми е смешно и уште тогаш би се оддалечила од ваков другар или другарка.
Штеве моља вакви глупости да не трескате по вакви теми. Ојте забремените прво вие, па ако ви се свиѓа, после ќе размислиме и ние. Тенќуверимач
Ова беше пред добри 10 години. Не го учев само му кажав дека сметам дека не е во ред и он се сложи и изреагира веднаш. Благодарение на тоа што ме почитувал и што бил многу свесен од самиот старт, сега ми е маж. Инаку се се реши многу културно, девојката е сопруга на наш другар сега.
Најјаки ми се оние шо се караат у МЈЛ, МИБ, односно се залагаат максимално, па жена на жена била волк, крокодил. Свесни сте дека тие пола од тоа шо постираат не е реално? Прво фаците не им се исти на Инста и во живо, па сѐ понатака.
Луѓево по коментари се очајни. Статија од одмор на црно бело( не е битна ај секако)и имаш коментари од типот: "ама кој ти плати?, "К*рва", "спонзоруша", "сликај го спонзорот", "па ќе оди кога ништо не работи", "не работи од 8 до 4" итн итн. Жива болест Мада исти коментари може да се најдат и на форумов во мак инста блогери и мјф. Луѓе дај имајте свој живот и гледајте да направите нешто за себе и за блиските, а не да куцкате хејт коментари на нетов(под изговор дека е тоа само мислење ваше, констатација). Не, мислењата ви се го*ца.
Најглупо прашање ми е ,,цена на храна во Х” ,,како е цена на лежалки” Освен ако не идете на Ибица или Сен Тропе. И за храната исто.
Толку е. А на плажите не е толку скапо. Кафе е 120. Центар дерат. И нема смисла да наплаќаш и лежалка и пијачка. Само тука го има тоа.
Стварно претеруваат, со истите пари кои ќе ги потрошиш Охрид за еден ден, можеш да појдеш Грција на викенд, барем на море си.