Кој високо лета ниско паѓа. Се што лета не се јаде. Во животот не испаѓа се како што сме планирале и сакаме. Многу ме нервираат кога ќе кажат "јас тоа никогаш не би го направил/а, јас ова ќе направам", и на крај ништо од тоа.
Сдк ми пиша бившата шо одевме четри години и раскинав и нареден ден се фати со друг. И реплицирав со тажна љубов среќна песна и ја блокнав.
Za nakaj Ohrid koloni i guzva Samo so trgnav, tret pat si idam so bus od Ohrid, tret pat neso loso. Se otkaci del od busot i tropa, i smrdi na plastika izgorena Moze e posleden pat so pisuvam Klasik gomnari nevideni Site dodusa
Јухуу Да си пишам во најчитаната тема на форумот додека барам да купам нов куфер оти се скрши едното тркалце кај стариот куфер. Се сеќавате на преубавата Ноа од Евровизија ? Девојчето има многу убаво песнуле - Banot kamoni lo Bohot , браво мала , на Евровизија не ми остави впечаток, ама сега го менувам мислењето за неа, талентирана е Туку влијанието од Азија никако да ме остави на мир. Да Нанг , Виетнам , не сум била таму, но Joost од Финска бил и ептен убаво доловува за тоа колку е ефтино и можеш да си букираш за на одмор баш таму. Оп , стоп, од цел клип си бирам за делот за масажите, ептенннннн обожавам да ме масираат, се го терам и маж ми да ме масира , па нека си дојде од работа ќе му спомнам дека најдов ефтина дестинација да имаме за во план 4 - 5 дена е доволно, се што е повеќе здосадува.
Синоќа наводно имало 30 избодени деца наша генерација со нож и 2ца починати во Хангар на концертот за Војаж. ЕБР влегла и го прекинала. Знае некој шо се десило, некој од Охрид?
Ja sum do Hangar Niso imase muzika preglasna i znam slusav sireni ama sekad ide policija po zurki da tresat a i deka e megju kukji I u 12 max snema muzika
Војаж има објваено на стори дека ради безбедносни причини бил извлечен од бина и ЕБР го прекинала настапот и испразнила се ради наводно тоа шо имало повредени и жртви. Кој знае шо се дешава еј.. Ќе чекаме соопштение од МВР, ваљда нее толку страшно.
Ja bas sabajle citav u bilten Ama toj e od vcera Ne slusav tolku sireni valjda ke imase neso. Ne se normalni. Ja mislev radi guzva i galama e Poso toj Hangar. Nekoj od shtala bukvalno disko si naprail Napikano e megju kukji Sreka denovive nema da sum tamu. Ne se spie od diskata Ko doma da mi bese Voyage
Вчера кој знае шо било. Ова сношти, хаос било демек, српскиве медиуми повеќе знаат од нашиве. Ќе видиме шо е работата, ама чим ЕБР била, а овај вели "безбедносни причини", нешто големо ќе да е..
Pa demek guzva imalo Drugarka (ne bese tamu nz kao znae) vika eden preku drug se gazele Tamu ne znaete so guzvi e ja na Inas ke ispocrkav ne se dise vnatre
Јас прочитав дека имало стампедо шо викаш се газеле еден преку друг и врисоци ко влегле специјалциве. Сето пијано и дрогирано е.. Кој знае шо се прави. Не знам, не сум бил, арно шо не сум љубител на гужви.
Човече, 200 евра плус ми бараат за тоа што ќе бидам сама во Шпанија, ќе сум користела 1/1 соба.. А 500 евра е цел аранжман, па не ми се исплати..
Имам една колешка на работа што цело време ми вика срце,душо се прави ко да ми е сестра а уствари цело време ме оговарала позади грб и сеа дознав.Зошто постојат вакви луѓенца???
Па и во Охрид е така, секаде, сам/а ако одиш е поскапо. Од таквите најмногу треба да се пазиме. "Душо, срце, мила", а нож во грб ти забиваат. Многу мразам вакви лигавења, јас на блиска другарка не сум и кажала душо, ама многу си ја сакам, имам и други другарки, не многу, ама со оваа се си споделуваме, со другите не толку.
Да ви се плукнам у европските вредности. Да ви се плукнам у трансгендери, гејови, и се по ред ненормално. Браво за женава какво срце лавовско поголеми муда од многу мажи и единствен победник