Mn gnasno. Znam ja deka maski ogovaraat Ama ova ne mi e vkusno ic. Vlezena sum kola koa baravme i neso korisno ako ima majstor ova ona. Nekad ke sum sama ke zatreba.. Ama ova e gnasno. A nie vaka ako postirame odma kurvi sme
Сигурно има жена, две ќерки, пишува Амин испод објави, има објавено слика против педерастија и пишува у коментари дека курвите сами си го барале. Али не се он крив. ..
Ајде малку час по македонски јазик: - Зборот "морално" не се користи кога треба да се каже дека нешто мора да се направи. Морално е збор кој произлегува од зборот морал = збир на правила на определено општество или општествена класа за содржината и начинот на меѓусебните односи на луѓето и на човечките заедници. - Секундарно не се користи кога треба да се заврши нешто веднаш, во секунда, туки се користи за нешто што е второ степено. Примарно, секундарно, терцијално итн.. Очобол добивам кога ќе прочитам Морално е да одам.. и сендурано да се направи.. толку ли станавме неписмен народ..
Abe poise e uzrecica Bar kaj mene. Ja i dvete pr znam so se. Ama vikam nekad lele sekundarno mi se stemni, ako u sekundata. Ili ne e moralno da odam na X koncert.
Не можам да поднесам верувај. И Истанбул со м. Истамбул!! А бе исто ми е како флизура, фторник, бок, снек, госпот... не можам!!
А дои наместо дојди? Некој ќе помисли дека дои бебе. Или сеа, као, иам, ќе доам... Толку ли ги мрзи за уште една буква?
Порано коа работев во америчка фирма, им се воодушевував нив, па за толкави патриоти немам слушнато. Никој од американците НЕ РАБОТЕШЕ НА НИВНИ ПРАЗНИК не особено на 4 ЈУЛИ. Многу ретко имаше што работат. Сегде знамиња амерички. А, ние? Каде бевме ние на Втори Август? -На работа. Да, не плаќаа, ама ние ја немавме слободата НИКОГАШ да споиме. Буквално одделени од СЕ. И се прашувам зошто и нашиве патриоти, не направат луѓето по моловиве и странските фирми да НЕ РАБОТАТ ЗА ГОЛЕМИ ПРАЗНИЦИ? Верувајте, НЕ Е СЕ ДО ПАРИТЕ. Особено, не мом да се разберам за ова со луѓе што ми работат државно или во фирми каде што можат да спојат. Ееее, држава сме биле ние.
Зошто луѓето веќе не можат во тишина да седат? Стварно не ми е јасно. Кај и да се завртиш има некаква музика, луѓе нонстоп со слушалки како да бегаат од реалноста. Секое видео на социјалниве мрежи има позадинска музика аман веќе. Трагикомично ми беше кога налетав на пост за некој што успеал да преседи неколкучасовен авионски лет без музика, па омг слушајте да ви кажам како преживеав
Се помачив да разберам се, на снек и бок му се мислев најдолго Истанбул... зависи аутокорект што ми дава