Убава е тишината и за мене. Сакам некогаш тишина. И шетам сама. Ама сакам и музика, ме расположува, опушта, хајпнува, зависно од жанрот. Ама добра е и за игнорирање луѓе. Слушалки и чао.
Една недела пред да ми дојде менсот, ждерам се пред мене. Абе неможам да се сопрам, рацете како сами да ми грабат јадење. Не помагат веќе ни катанци на уста ни катанци на фрижидер. И катанци прејадов.
Како сакаш пишувај, твое право си е, мене не ми звучи убаво. Сите сме различни, нели? Не може на сите да ни смета исто. Можете да пишувате и госпоД, џеП, РеЛна, фЛизер, фЛижидер, парХет, плаХар, итн... Ако на вас ви е убаво ок. Поготово па тие што имаат деца, и тие така ќе зборуваат. Не е само пишувањето, туку и зборувањето.
Sakam da zavrsi Avgust,nekogas omilen mesec,sega vekje ne. Sakam i da se vrati vremeto,i da zastane na najubavite raboti,ama ne moze. Nogu raboti sakam koi ne mozat da uspeat nikako,eh zivote jebem ti mater!
И јас сум иста. Мразам студ, снег, лизгави улици..... А тоа со облеката Сакам да уживам на топло. А за жешки ноќи нема збор тука