Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.563
    Допаѓања:
    43.945
    @Herrera Па у право е муж ти... Од коа софт порн за јога се рачуна?:|

На Biljarkata, eliesaab, EvAngelos и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    11.161
    Па во описот на профилот кај жената стои дека вежбала јога и ќе ни покажува како треба да изгледа тоа истегнување и јога уметност.

Јас го сфатив како модерна јога и затоа пуштив да гледаме 8-|

Не знам веќе какви времиња дојдоа, сега и ти со твојот коментар ме ставаш на мисла да се двоумам за јога :|

3. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    21.479
    Јас обожавам лето, не сакам никогаш да заврши. Самата помисла дека е веќе август и се приближуваме кон есен и зима, ми ствара ненормална депресија.
    Мразам џемпери, дебели блузи и палта. За шалови и капи да не правам муабет, сакам да ги исфрлам од употреба пошто ми ствараат с’клети огромни. Мразам дожд и ладно сиво време. ;(

На Anyshka, fbaby, Macedonian2405 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.738
    Допаѓања:
    14.166
    Толку години сум на форумов, ниту име памтам на некој, ниту заменки, ниту кој е дупли профил, ниту која членка со маж и имала кавга пред 3 години… Ништо не ви бега, алал да ви е. :sweat: :smirk:

На Anyshka, Gentlewoman!, Polyincognito и 13 други им се допаѓа ова.
  5. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.520
    Допаѓања:
    5.797
    Ова ти е кризно-воена јога бе Херера. :|
    Украинка била гледаш.
    Ај послушај го маж ти најарно.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.452
    Допаѓања:
    27.758
    Па знаеш тој вицот ( а уствари и не е виц)
    Жената може ќе заборави каде ја паркирала колата ама точно ќе и текне шо си кажал на 12.04. 2005 во 13:15 часот. :rofl:

На SummerGirl, DS10 и Mahrisa им се допаѓа ова.
  7. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.467
    Допаѓања:
    25.216
    На Sophitas му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Alm.

Alm. Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2022
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    2.578
    Останувам сама дома - огромна скачка ми влезе преку прозор.
    Останувам сама дома втор пат - гуштериче мало пред влезна врата во заградата (имав шанса да го убијам, ама немав срце да го направам тоа, па само си продолжив понатака).
    Останувам сама дома по трет пат и како станувам од спиење гледам во ходник на паркет мало гуштериче. И во таа секунда ми иде да врескам, да пискам, и да барам помош, ама сфаќам дека сум сама дома и дека само може да си направам поголем проблем ако го оставам суштеството живо и дека ќе треба да ја започнам големата преселба на народите и да му препишам на гуштерчето и стан и куќа и се. И во тој момент сфаќам дека сум препуштена сама на себе, ја земам најблиската домашна влечка и со сета сила го гаѓам гуштерчето и така два,три,четири, пати ударам со влечката за да се осигурам дека е мртво и откако сфаќам дека this time i did the job the right way, добивам паничен напад затоа што истото тоа мртво гуштерче сеа треба да го соберам и да го исфрлам надвор. Замислувам крвовици под влечката, па се опремив со маска, со ракавици, со метла и се припремав едно дваесет минути за да го решам проблемов. Успеав некако фала богу, и не беше така грозно како што замислував, ама сепак беше језиво. После тоа едно пола саат џогирав и дезинфицирав и еве сега седнав да ви се пожалам. Не знам како ќе спијам вечер, ама не е можно секогаш кога сум home alone да ми се случуваат вакви ситуации. Сега на пола саат ќе дежурам пред влезната врата, иако нормално дека направив барикада, ама начисто се истрауматизирав човече.

На Gentlewoman!, Adidas888, Selena01 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2024
    Пораки:
    704
    Допаѓања:
    1.807
    Ke dojdat večer drugarčinjata na gušterčeto da go baraat... Pa ti vidi

10. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Замисли,
    И јас да бев роден во Август и да бевме фамилија.
    Август ќе беше наш месец . . .

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.942
    Допаѓања:
    164.073
    Најгрозните луѓе кои ги имам запознаено се оние кои гледаа со презир кон љубовта...
    Замисли да си дошол до пола од својот живот и да немаш поделено љубов?!
    А да имаш мислење за се и сите...
    Таа останала трудна за да го задржи оној, оној сто посто е геј, ама ја лаже дека е стрејт, се крие со неа, онаа е за парите со него... итн... а ти?! Ти што правиш?!
    А мислиш цел живот дека луѓето созреваат...

На MeowMeow, hermosa, Sophitas и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Wojak

Wojak Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2024
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    119
    Буквално пред 10мин утепав еден гуштер, не беше баш мал, стигнал до дневна соба дури, отворено на тераса ми беше, можно да е ради времето што е нестабилно да бараат потопла средина. Затвори ги сите прозори во секој случај да не ти дојдат повеќе. Чим си го утепала, немаш зошто да се плашиш.

На Alm. му/ѝ се допаѓа ова.
  13. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    10.244
    Знам комшике. Некогаш забораваш да ги спуштиш ролетните :D

На DS10, st-el, SummerGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.328
    Допаѓања:
    15.775
    Скроз! Или кога ќе почнат вака онака овој/оваа како се омажи кој ги зема, па се сакале, па не се сакале, се варале. За сите се знаат а не можат партнер да најдат и да изградат релација некоја. Многу ме нервираат такви луѓе. Јас почнав веќе да им викам: па бар некој сакал да ги ожени тие девојки. :D

На Sophitas и Lilit им се допаѓа ова.
  15. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.808
    Допаѓања:
    25.968
    Што побогу може гуштерчиња, скачки и други мали животинчиња да згрешат некому па да чувствува потреба да ги убие? Разбирам страв, ама како стравот од животинче од 5-10цм би натерал човек да убие безопасно суштество, не разбирам.

Па дури и за пајаците кои некогаш ќе ги соберам со правосмукалка ми е жал, камо ли друго животинче...

Ова моево мислење можда е непопуларно, ама ИЧ не ми е јасно.

На Ugly Duckling и theowndemon им се допаѓа ова.
  16. Alm.

Alm. Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2022
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    2.578
    Не, воопшто не станува збор за никаква сатисфакција. Напротив, се гнасам од тоа. Многу. И заради тоа паничен напад добив отпосле. Едноставно морав да го направам тоа, бидејќи немав друг избор, освен да го оставам да си шета по куќава и да ми пренесе разни болештини.

Жалам, се чувствувам ужасно, не сакав да го направам тоа, ама немав подобар избор.

17. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.808
    Допаѓања:
    25.968
    Не сакав лично тебе да те нападнам, да не ме разбереш погрешно, затоа и не те цитирав. Некако општоприфатен став е да се убиваат животинчиња а мислењето твое само ме потсети да пишам.

А за болештините... Не се пренесуваат баш така :)))

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.475
    Допаѓања:
    190.998
    Немав појма дека гуштер пренесува болести,сум читала биле корисни, јаделе инсекти и други штетници. Не би се осмелила да го тепам или бркам, мислам дека е роднина на крокодилот и нема шанси да го утепам. Еднаш го имав, на одмор, го оставивме да спие во спалната :D (со надеж дека нема да излезе одтаму :worried:). Ти си жено супермен:D.

19. Malesia

Malesia Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    1.769
    Допаѓања:
    3.474
    Илинден? АСНОМ? Дечките што кружат на интернет и не знаат што е тоа се јаде ли?
    Е на оваа тема сакам да зборувам, не е срамота што не знаат срамота е што имаат 5ки Историја, запишуваат факултети и завршуваат.
    А не е битно воопшто што не ја знаат Историјата на нашата држава.
    Побитно е зошто одат во Крушево да пијат? Побитно е што им даде оваа држава на нашата младина, на нас какво воспитување? Дај ви се молам ми се гади на секое стори СРАМОТА да читам. СРАМОТА е за нас како народ, нација, ние така ги учиме и воспитуваме, средината ни е таква. Кој револт ми е па уште читам коментри од маса на луѓе што едвај напишале коментар |(

На quattro и sino.o.oka им се допаѓа ова.
  20. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.452
    Допаѓања:
    27.758
    Сосема те разбирам. И мене ми се случуваат овие работи. :D и јас иам многу голем страв, ама од инсекти.
    Ете сношти во кујна ми влегол голем пајак, па кога земав една долга метла кога почнав да мавам на зидот, па и вратата од балконот си ја отворив за ако дојде кризна ситуација - да бегам!
    Го испомајав зидот, пајакот падна на масата, па почнав на масата да маам со сета сила. Ем се наежував од гад, ем од страв во исто време.
    И дали го распарчав цел или побегна, незнам. :rofl:

А пред неколку месеци или лани беше, пајак ми помина на 5 цм од ногата, па кога вреснав, па од страв и стапалото ми се укочи, цел саат неможев да го помрднам. :rofl:

Тешко нас.

На christinnn и Alm. им се допаѓа ова.