Не, типичен германец е. Само што германецот функционира со докази. На каков и проблем да налета човек тука и со сметки и со казни, и со прекршувања , ако сакаш обеси се, ќе мораш да си платиш. Арно ама, ако им извадиш ДОКАЗ, дали е тоа камера, дали е тоа документ црно на бело, одма им ги затниш муцките и ќе се го закопаш у земја. Затоа сум научена и јас така, од искуство, за се ми треба ДОКАЗ , вака на збор не верувам на никој.
Sho sakaat mazite? Nekoja koj ke gi vozbudi, koja e seksi i zgodna. So nea i ke se zenat. Kolku nekoja takva ke im bide verna, toa mn mn ne go ni percepiraat.
Опасно е да се работи со жени, само си даваме совети за козметика/облека. Па паузите ги поминуваме на шопинг Имајте убав викенд
Е вакви сакаат ко другарка ми. Ј: Па, добро велам ќе излегувате вечер? Она :Па, нз како ќе кажи мажот ми. Јас:Е, ок, и велам. Она : Тој вели, одиме и ЈАС ОДМА СТАНУВАМ И СЕ СПРЕМАМ, нема предвреме договори. Јас: ... Она: Еее тоа е. Еднаш ми рече ајде одиме и јас се спремив. ПОСЛЕ НЕШТО НЕ БЕШЕ НА НЕГОВИТЕ и откажа. И така си останав јас. Јас: Па, добро не излезе ти? Она : Ааа, не каде така без маж. Мажи па ти шо ќе му прајш. Ќе те видам ко ќе се омажиш. Дали некој има нормален и мене да ми кажи. Е ај, таа него така да му напраи. И на крај ми рече другаркава, многу сум зборувала и сум се контрала. Да сум поќутувала оти некој можел да ме натепал ( будиќи дечко или сопруг).
Aaaa vakvi begaat od mene. Posebno takov tip. Gleda direkna i ke mu kazam kako se rabotite i ke go otkacam ko dva i dva. Ne stignal nekoj mene da mi kazva koga ke izlegvam ni vo vrska ni nikako. Samo neka proba decko da mi kazva vaka, ne pak maz.
Није ваљда дека он озбилно мислеше Овоа ко кога бевме деца и мислевме Чао аморе дека е песна за чао на морето
Многу си ја сакам зградава што е од на дедо Ное времето и е изградена од основачот на Архитектонскиот факултет кај нас... Не е градена од блокови бетон, не е коцка, прозорите се колку пола стан, има вентилација, и најбитното, има факинг прозори у ходник... Sorry for being so balkanic, али ја секоја вечер си отварам врата од стан и прозор од ходник да ми мавне промаја, да се освежам... Па уште ако врне, па па па...
Сдк, кој ги измисли тие новите хотели кајшто нема прозор да се отвори и климата не може да се исклучи, мме Фор д рекорд, главно во северна Европа ги има, па оди најди му крај...
Отварам прееска вести да видам што има ново и читам турското кафе е прав отров поради тоа што имало кајмак не било преку филтер? А плус ако му додадеш шекер или млеко готово најотровно Под него друг линк изгледа грчкото кафе е причина зошто во икарија има најдолговечни луѓе ?и под не.го како се прави исто ко и турското со многу кајмак но два пати да се подигне , во ѓезве и му ставаш шекер или мед, па уште и млеко ако му додадеш најубаво и најздраво било Бирајте отровно турско или најздраво грчко
Кај се @Realist1 и @Adidas888 да се караат во новата тема? Ко политичари пред избори, ветувавте, ветувавте, најмалку 20 мислења ветивте, а сега ве нема