Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.738
    Допаѓања:
    14.164
    Знаеш шо е најтрагично во ситуацијава? Шо и покрај сите овие ставови и мислења, пак наоѓаат “жртви” т.е. девојки.

Воедно, мозокот не можи да ми ги испроцесира овие глупоштини, а не да ги процесира, прифати и се согласи. Оти неретко ваквите, како шо гледаме и се големи фалбаџии.

На Deus ex mahina, Tinaaa, eliesaab и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.929
    Допаѓања:
    23.909
    Братче, од луѓе во брак сум ги чула овие, и мажи и жени. И тука на форумов се провлекувале:). Они дур не се омажиле/ожениле и не поделиле сметката за струја, не знаеле што е љубов и поддршка.
    Дека врска е подебавање, од брак е озбилното.

На Gosh и Waverly Raven им се допаѓа ова.
  3. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.738
    Допаѓања:
    14.164
    Тоа уште потрагично….

4. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.467
    Допаѓања:
    25.202
    Знаеш што е со тие луѓе? Трауми и комплекси. Веројатно нив, и жените околу нив, така ги третираат цел живот, па не знаат за друго. Прашањето е дали вистински веруваат дека така треба, или од огорченост само сакаат да затрујат туѓо расположение ширејќи грозни перпсективи.

Последна измена: 13 август 2024
    На Трагедијаупмм и Munchmallow20 им се допаѓа ова.
  5. SigmaMan

SigmaMan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    692
    Верглање едно те исто деценија и кусур.

Сѐ е исто во таа деценија, само мацото и куцото различни...

На Трагедијаупмм му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ljubova

Ljubova Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2021
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    3.278
    Непопуларно мислење:
    Покажување на уредување на стан на тотално небитни луѓе на портали е глупо и сељачко. :rofl:

"Станот го уредивме со млаки бои и комбинирани дезени за максимум импакт."

Чекај бе друже, кој си ти и што ми е гајле за станот? :rofl:

На FridaodaMk, potatoface, Purpleheart и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    2.076
    Допаѓања:
    5.226
    Од утре почнувам интервјуа за лидл по незнам кој пат :D :D :D :D
    televisa presenta
    пуканки, пиво и ќе има ладење :lol:

На eliesaab, Anyshka, Трагедијаупмм и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.725
    Допаѓања:
    9.490
    Но женски ум,она е крива,она е преземачка на мажи,он е вол и не можел да не биде завлечен ,височество, принцот на бел коњ .Виновни се и двајцата,но не е фер на едната страна да се препише неверството и мислам повеќе од болка самата сопруга се нафрла на љубовницата, нормално маж и и значи,и коси ќе кубе ќе корне за него ,а таа е гледана како натрапник бидејќи е 3та личност која е вишок

9. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    27.744
    Непопуларно мислење е тоа шо жената го уредила, да го уредеше мажот немаше ни млаки бои ни ништо ефективно да има, един импакт шо ќе го доживееш во него е мирисот на чорапи.

На Sophitas му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    8.495
    Допаѓања:
    37.361
    Најубаво ми е филм да гледам сама или со мм, не ми е јасно кога одиме на гости и кога ќе ни пуштат филм, сум отишла муабет да си направиме, ако ми е за филм дома ќе си гледам.

11. Ljubova

Ljubova Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2021
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    3.278
    Маж го уредувал последниот што го видов :D

12. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    27.744
    И како ти стои? :D

13. 2cents

2cents Активен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2024
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    89
    Неколку години наназад му немам некому пишано на ѕид на фејсбук честитка за роденден. Престанав да ги следам тие, па ме интересира дали уште си се практикува тоа :?:

На Carpediemm му/ѝ се допаѓа ова.
  14. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    3.330
    Допаѓања:
    8.673
    Сакам да кажам, ме изеде срам за тоа што државичкава ние за гревој..
    Правам муабет со две личности од Франција, Париз, моја генерација значи ептен доста млади.

Вика, Македонија има многу стари и спори возови (мислеше на Титовиот зелен Кенеди со купеата итн). Зошто Македонија нема пари да купи нови, направи нешто, ви фалат инвеститори. Викам, имаме нови кинески возови, но и тие се спори ради тоа што пругата е во лоша состојба :whew: Кога им кажав дека од Скопје до Битола се патува 6 часа во еден правец, остаа без зборови, ме гледаат чудно и си поставуваат прашања. Јас не знам кај да гледам од срам (facepalm) Му кажувам дека има пари меѓутоа си ги прибираат во џеб, нашите политичари се криминалци. Викам не знам каков е Макрон (демек) кај вас, ми вика и тој е таков меѓутоа сепак се развиваме, јас одговарам дека тие имаат индустрија како Пежо, Рено, Тојота, итн.. Вика даа, Пежоу, Реноу. Е ние немаме и затоа сме сиромашни (да не речам отепани хахах).

Ми кажува, исто така видов доста двокатни автобуси исто како во Лондон (ЈСП мислеше) меѓутоа зошто се во лоша состојба и тие, многу лошо мирисаше внатре додека се возевме.
    Јас викам е тие се постари ама не многу, не се одржуваат, ми вика знам и во Лоднон се доста стари.

Ме прашуваат колку жители има Македонија. Викам 1 милион и 800 иљади, се зачуди, тие знаеле 2 милиони. Вика леле колку лошо што бегаат луѓето.. Париз има 2 милиони само градот, со околијата е 3 милиони. Вика значи цела Македонија е колку Париз и помалце..

Едино убаво нешто викаат дека тука е послободно, има место за сите, за многу луѓе. Имате многу големи куќи, станови. Кај нас луѓето живеат во многу мали станови и еден врз друг (и тие исто). Јазикот е интересен бидејќи е словенски и сличен со рускиот. Знаеше малку руски. На прашањето за Владимир Путин дали франзуците го сакаат, вика не. "Вљадимир не" :rofl: Тој е диктатор, 27 години претседател. Викам и Макрон е долги години на власт, да ама е само 7 години ама е демократски избран, а Путин не. Македонија вика има многу ниски плати, кај нас високи плати, низок стандард и од економски причини е полесно да се живее.

15. Ljubova

Ljubova Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2021
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    3.278
    Шо знам што да кажам стандард македонсли стан, потазе напраен. Поента за на портал не глеам. Демек ја што напраив гледајте ме, чудете се, а тоа пола ствари икеа и пластичарска. :rofl:

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    27.744
    Ќе дојде после и мајка му да стави некое миленце и таман ќе биде :rofl:

На Ljubova му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.459
    Допаѓања:
    190.869
    За шо да те јаде срам, или за шо они да бидат горди?
    Мислам, освен ако не си ти крив за возовите и автобусите, што ништо не си пофатил на пругата од Тито пратена...Ако си крив, стварно срам да ти е.

На LiquidLuna, Waverly Raven, Трагедијаупмм и 2 други им се допаѓа ова.
  18. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    3.330
    Допаѓања:
    8.673
    Па еве влегуваш во дискусија, ти кажуваат како е Франција развиена, ти поставуваат прашања зошто нема пари вашата држава, како да им кажеш дека ние сме 100 години уназад освен да ќутиш хах, како да му одговориш на прашањето. Оние во Влада само за нивни џеб гледаат, а еве вака идат туристи целите со прашалници.

Е да во право си, и ние сме криви шо дозволуваме да не владеат криминалци. За се си ќутиме.

На Sophitas и Трагедијаупмм им се допаѓа ова.
  19. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    8.495
    Допаѓања:
    37.361
    Ќе се пофалиш со добра храна. :D
    Навистина имаме добра храна, во Хрватска јадев телешка чорба, тоа беше се освен чорба, бистра супа.

На quattro му/ѝ се допаѓа ова.
  20. °•Persephone•°

°•Persephone•° Нов член

Се зачлени на:
    8 август 2024
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    ...мразам лето.