Кога les bons parisiens би зборувале со еден просечен Африканец, би знаел мошне добро што да им одговори, без ич срам. Ах Франција, egalite' fraternite' et brutalite' France's actions are veiled in cruelty It's time we graph the endless lethal games it plays
СДК дека последниве 2 недели, не можеа да ми бидат полоши. Не се сеќавам дали ми се случи нешто добро, ама проблеми, решливи и нерешливи се редат секојдневно. Почнав да пешачам навечер и ми помага со негативните мисли, ете барем едно нешто позитивно.
Не се разбирам многу искрено,ама морав да го споделам ова зошто ликот што го објавил да речам дека е доста снабден со стабилни информации: MAMOGRAPHY IS THE HIGHEST ORGANIZED CRIME AGAINST WOMEN!! Women who go for a mammography are probably not aware of the damage they are doing to themselves. A couple of details to consider before deciding on a viewing: ✅ 50-60% of “positive” results are incorrect!! So the diagnosis of "breast cancer" in 50-60% of the cases, turns out it didn't exist at all!! ✅ During examination, the breast is pressed with a large weight of 10 kPa (1019 kg/m2) and then healthy, very sensitive mammary tissue is bombarded with radioactive rays!! ✅ Stimulates tumor growth and metastasis spread!! ✅ A study conducted on 690 000 records has shown that completely healthy women after mammographic examinations have suffered from breast cancer in a large number of cases!! ✅ Switzerland is the first country in the world to ban mammographic examinations! So the criminal medical mafia is aggressively forcing regular annual mammogram examinations of healthy women, in order to make them profitable patients!
Изгуглав малку... Во Швајцарија има околу 26 кантони,така ги воделе во 12 веќе е воведено,и како најниска граница 40 год.ако мора да се прави. Швајцарија е баш независна и може ќе го истера до крај тоа. Канада и Франција имаат веќе во неколку делови само тргнато по истиот пример,засега. Британија ја разгледува формулата на Швајцарија и деталните испитувања за тоа дали мамографијата го храни канцерот максимално и тоа дали навистина здрави пациенти може од тоа да заболат. Реков не се разбирам баш и незнам дали постои алтернативно испитување за тие заболувања дали ги има или не човек освен преку мамографија.
Уште ова го немав доживеано. Си дојдов малку во матичниот ми град и бев вчера до специјалист. Типкава, сестрава, ме знаела преку некоја другарка. Јас искрено, не ни се сеќавам. Ме праша за неа, прво, еј супер реков. Второто прашање беше, ТИ СЕ ОМАЖИ? а претходно ја заприметив ме загледа во рацете. Еј! Требаше да и речам, да, и се разведив, прстенот го фрлив. Поделивме имот и тоа е тоа. Побогу бре Славице. Не бе, ц, нее си имаме ние јаки муабети тука во градот.
Не знам дали сум заостаната, ама ме мачи една мисла, кој комплекс треба да те лупа во главата, од Андријана да се претставуваш и пишуваш дека се викаш Адриана оффффф туго, оф муко и не само јавниве личности, туку и обичниве се лигават така Адриана бе, урлаам за малку добро ќе зазвучеше за нашето говорно подрачје
Имав на работа, Мистер Комплекс колега, нешто слично беше и сите велеа "Леле, немој со ете пример, со Ј името, не сака он така. Он е без Ј, те молам, се лути немој така да му речеш" И јас од инат и стално ми се лутеше и не можеше да ме поднеси.
Абе глупости детски ајде да има неколку исклучоци, пеќи, ама кога ќе завладее колективно лудило и ќе се фатат за една буква и ќе се умислат дека се којзнае колку важни и посебни, ми се повраќа
10 минути мислам, шо е толку битно Ј за говорното подрачје. Не ми ни текнало дека може Ј да фали, и јас би ја пишала Адриана. Оти е по Адриа ваљда., во превод Јадранка... Или, римски Хадриа. Кога во остатокот од светот би била АдриЏана, стварно, нека си се викаат и пишуваат како што сакаат. Туку...сакам да прашам нешто. Ако Рим се распаѓал во ... да го речеме ,,декаденција,, едно 400 години, има шанси ова моменталното некако да се убрза, и до кај сме отприлика? @INNERBEAUTY некое инсајдерско инфо од ...извори блиски на универзумот?