Чекај, мене не ми е јасно... Отишла кај вработен од Луфтханза и му зборела директ на албански, као демек го чула он збори албански, и овој се изнервирал и не и дозволил да се качи на летот? Кого јебе оваа веќе? Така е тоа, затоа те забраниле да леташ, а не оти си националистичка провокаторка, кој знае што си му зборела на човекот. И плус со самото тоа што ти се обраќаш на рандом вработен у Германија директ со твојот мајчин јазик, па и кинески да е, е провокација и наметнување. Ок, освен англиски. Друго, да бил албанец, сигурно би и возвратил и он на албански, или па у најмал случај немало да ја спречи да лета. Друго, они кај и да одат така прават. Да не кажувам колку пати мене така ми се понашале, па на крај со мимики сум се објаснувала. Нејќам ни на англики да им зборам. Сигурно човекот зборел српски или македонски, и оваа за инает така направила, да праи проблеми. Ем оти е пропала певаљка, али сеа нова песна имала нешо Драма Квин, па да се истакне, друго ништо чудно и на процент да работи кај Рама, као и онаа Дуа Липа. Па уште и говор на омраза било... Кажа госпожата која пишуваше дека Македонија, Црна Гора, Србија, све тоа Албанија било. Море мрш!
Тогаш и она треба да биде под истрага заради поддршката на концептот Голема Албанија. Никој не би забранил влез во авион само ради јазик. Можеби му се заканувала.
СеЕњЕ оМрАзА Пошто да бараш насилно права кои ги имаш и повеќе од доволно, да бараш привилегии при образование и вработување, да затајуваш даноци и да не плаќаш сметки, да величаш терористички организации на сред натпревар, да загрозуваш јавна безбедност е изгледа сеење љубов. Еве нека ме просветли некој
Зошто бе мора да има злобни луѓе, лицемерни. Само се оговара, никој со никого не си помага, стварно се е ретардирано.
За вас господа , цел свет ќе научи албански, само вие да сте задоволни Оваа и сличните на неа (читај дуалипа), ко платени се да глумат албански борци. Ма да, сега кога ја изговорив реченицава и не звучи лудо, кој би пропагирал најдобро ако не пејачки познати ко нив. Во Германија не и се обратиле на албански, која трагедија, еве и мене ме потресе. Цело време глумат жртви, дискриминирани, немале они никакви права.... Плаче се лигави ко мислиш во нејзина држава некој ја дискриминирал. Еххх сами сме си криви, кога ние не се лигавевме вака... Викаат не е*е убавиот, туку упорниот. "Шиптаросување", тоа е тоа Мислам, во многу реченици може да се употреби соодветно.
Тие генерации "лекувани" со поглед и со блага воспитна и заплашувани со "Престанувај сместа" ги создадоа новиве со медицински дијагнози. Не знам како не ја разбирате корелацијата.
Добро бе МАЖИШТА. Зошто жена ако побара помош од вас веднаш ја етикетирате како лесна,и мислите дека сте во можност да ја легнете. Ако на жена и треба било каква помош,значи не може сама да го направи тоа. А не вие со покварените мозоци да правите план како да го искористите тоа. СРАМ ДА ВИ Е.
Порано ако едвај чекав да дојде лето, сега едвај чекам да заврши. Толку сум нефункционална. Ужас! Ајде златна есен!
Германија нее ниту Македонија, ниту Косово. Ако земат таму сите да зборуваат на свој јазик, што ќе биде тоа, сигурно земја курс на јазични центри. Се знае кој е официјален јазик, Дојч и точка. Па ти од кај сакаш биди. Да не требаше Луфханса да и обезбеди преведувач? Од Дебар, испрати на големо пораки на цел свет за Голема Албанија, за неа Македонија било Албанија. Али како и секогаш, тоа се луѓето кои од секогаш ги вртат истите приказни како биле обезправени, жртвени јагниња, чим нешто не им одговара одма се се фаќаат за правата па се повикуваат на меѓународната заедница. Прочитани сте, изгледан ние филмот. Ниту КФОР ве сака повеќе, ве трпат Американците зошто нема кој друг да им ги брка црните бизниси нив, иначе сте никој и ништо.
Не дај Боже, да има кажеш дека ти треба некој да те ислуша, па ете би сакала да споделиш со него нешто.
Како бе ги глеате уште турскине синхронизирани серии? Леле колку се антипатични овие што ги синхронизираат, абе ќе експлодирам мислам, пуштен е Тв дома, не се трпат значи. Као ме мава на психа не знам зашто, у депре ме става инстантно, пренегативно да ми влијае волку. А си ги гледаат, мука си немаат... Можда и до мене е нешо, од кај знам више.
Еве мее,ќерка спие до мене,јас завршив со пеглање алишта ,еден туш и си ја гледам Девојката од прозорецот ,мм бега у др соба и така од понеделник до петок