Дај побрзај беше многу интересна емисија. Исто и Супер бинго, квизот Енигма, Џандар збира..... Од телевизиите гледаат да поминат поевтино. А и нема спонзори. Ехееее.... Какви награди даваа.
pred nekoa večer si pustiv pred spienje na youtube i se opustiv malku, a sega samo politika od sabajle do večer na televiziite
Зошто бе имам грижа на совест кога со луѓето се однесувам онака како они со мене? Зошто не сум таква да не ме боли ич к.. ако им враќам со иста мера, туку се сеќирам да не им ги повредам чувствата ако они мене сто пати ми ги повредиле? До кога ќе мислам повеќе на другите, а помалку на себе. Ај упм веќе.
Ок малце се разочарав шо не ја најдов овде морам да кажам, Ама и не претерано поготово шо буквално од нигде-негде ми се појави craving-ов, али тоа сега мање битно. Ама пак, шо луѓе сте вие, односно со кого ја делам воздух бе? https://forum.femina.mk/threads/Омилена-салата.11773/page-23
Сегош ќе мислам на тебе и секогаш ќе зборувам за оние убавите или поточно најубавите мигови заедно, никогаш не те заборавив и никогаш нема, зошто оние вредните личности секогаш остануваат запечатени во најдлабоките делови на нашето срце, а срцето, тоа не знае да заборава. Те сакам онака искрено, чисто, од душа и ќе те сакам... Засекогаш... Додека не се сретнеме повторно.. А Вие можеби ќе звучам многу патетично ама станете, да, да, сега немора ни да го дочитате ова, станете веднаш и одете подрете љубов на оние кои секјдневно Вас Ви ја подаруваат,кажете им на оние кои Ви значат дека ги сакате, подарете им топла прегратка додека сеуште можете, подарете им цвеќе на женските и отидете да гледате натпревар со машките, нижете спомени на врвката наречена живот, бидејќи некогаш за нив ќе живеете, бидете среќни заедно,живејте ама вистински, љубете ама вистински, сакајте се вистински денес, утре , во иднина, бидејќи животот е прекраток... За да не биде прекасно... Сеуште не сте станати, Ве молам...
Јас сум изгледа единствената личност што едвај чека да се врати дома од одмор и сум пресреќна кога конечно ќе стигнам.
одмор на планина, да, ќе здосади.Ама на море, езеро, не би рекол мене да ми здосади.Ама сепак, зависи и од друштвото, времето.
Мигрена Си земав боловање за денес, не сум на работа. Се разбудив со јака главоболка и викам дај да се напијам наратриптан , тоа се тие 2 мали апчиња за мигрена. И помина пола саат повраќав , буквално ми се стемна пред очи. Сва среќа докторката е на 300 метри од дома, па по влечки отидов до кај неа и ми даде боловање за денес. И сега дремам ко мисирка со мигрена. И лошо ми е. А тоа што ќе биде после 50 степени надвор жешко е друг проблем. Да не отворам уста да коментирам за жешкото. Уфффф, која мизерија ова со мигренава , сега 2 дена ќе се ебавам со неа. За секоja друга болка си има лекови ќе се напиеш и за некое време ќе ти помине, ама за мигрена мора два дена да трпиш и да се мачиш. И шо сега ? Се препорачува дa поминат барем 4 саати од ко го пиеш првото апче , ама јас го повратив, ај ќе чекам до 11 па да се напијам од второто. Боооооо, која мизерија , ептен сум во лошо расположение заради мигренава скапана.