Јас да сум, за овие што дивеат по улици, ќе воведам 50 пати поголема казна ако во колата има дете. Минал на црвено, возел пребрзо, не користи светла, уште па ако детето му е неврзано во седиште или го ставил на совозачко напред... доживотно треба да скапе. Мислам вие слободно цркнете си ако ви се умира, барем децата поштедете ги.
Па уште нема у старите. И се возам. Еве 12ка до факс ме остава. Се потам ама морав да полагам. Кој ќе учи за мене. муабетот со Гош ви е глуп. Пошо ја барам нешто шо ИМА, а го нема. Не барам топла вода и преку леб погача. Да не зборам шо плаќаме за ЈСП. На расходи од 343,638 милијарди, 9.5% се 32,645.61 милијарди. Во државава се вкупно 1084 средни и основни. А овие 32 милијарди се за цело образование, плус се гребат
Имам. Само неаме култура за точак. Иам летнато на Партизанска со се него. И од тогаш само на кеј. Него глеам до кога ќе трае филмов
Оди истреси го позади куќа, бар за нас лесно е. Иначе најголема мотивација и крајна цел ми е да заработам доволно пари за апартман со две ВЦ-иња и да го решам овој децениски проблем еднаш засекогаш. Секој пат кога ми е тешко од работата, си викам: "Били, дали сакаш да уживаш во ВЦ по саат време или некој после 5 минути да ти чука до крајот на животот?" И одма добивам екстра енергија да продолжам да аргатам.
Скролаат и гледаат ај да не кажам шо. Ја неам право да коментирам ич, а читав колку мажените се испожалија од мажите што имаат таква навика. Иста сум. Не по саат туку и по два сум дремела. Ги разбирам многу добро. Не сфаќате дека можеби опушта и тие саати си сам со себе, на раат. Ама сеа, коа се има обврски со деца , а ти намерно дремеш за инат, тоа не чини, се слагам. Се со усул, само па за 5 минути да очекуваш сите да завршат, не моеш да очекуваш. Различни навики иаме сите.
Читаме декларации на шампони. Шала на страна, ја го имам така добро истемпирано што чим упалам лаптоп за работа, добивам "повик од дивината". Па обично од таму скролам да видам што има нови таскови, да вратам на порака, емаил... Ем ја кратам саат од работно време, ем они ме имаат во момент на најголема инспирација. Win - win.
И после ќе биде хемороиди entered the chat Ја ко што сум баксуз, случајно ќе направам кол негде у сред најнезгоден момент. Уште камера да пуштам и... Затоа не се заебавам со вакви работи у веце
Неам стварно неам таков проблем, а нозе знаат да се здрват ама поминува, не е страшно. Не си тачна жими се
Пет до десет минути (второво за лице со некаков проблем) се доста за нужда. Петнаесет до дваесет за бањање. Педесет минути седење во веце се безосетност и претеризам кога во домот живеат повеќе лица. Човек може да седне некаде надвор од дома за да биде сам со себе.
Абе ајде, набрзина викаш? Претеризам е и да те брза некој ајде ајдеее, тогаш па и за инат ќе дремам. Јебига навика е, не дека секој ден се дешава ама се дешава, признавам. Без осет сум, знам.
Абе што ќе мериш сега... Се мерело што се мерело до 21 година, после толку е колку е, џабе е, се помируваш со судбината.
Освен ако нема запек да се мачи половина саат, ај да разберам. Нормална серка 10 минути, туширање помалку од 10 минути, мочање 2-3 минути. Груби се бројкиве ама горе доле треба да се знае... Внатре да се губи време во броење плочки или читање детергенти....
Нај неблагодарна професија во животот е да бидеш касиер. Денес во маркет еден муштерија толку дрско и се испонаша на продавачката за ништо што во еден момент сакав да го мавам со патлиџани.
Јас сакам да уживам во када, не еден саат, ама сигурно 30-=40 минути, освен ако не треба да одам негде па набрзина да се истуширам. Сите не сме исти, некои не обожаваат. Ама тоа дремење на шолја со телефон мк е...