Јас еднаш во авион така ненаспан и се пулам, гледам во мишките нешто дреч боја.. зелено-портокалово... -Ај си реков мајката, лампиони под мишка да носи? Кооо таа да си ги исфарбала мишките небричени.
И пак дојде до споредби, жените не смеат, мажите можело... И она дебилното пик ми, е преку пик ми више аман. Абе преференци се бе ало, гајле ми е за некој дали му се допаѓа или не, мене не ми се допаѓа. И кај двата пола. Од сама себе би се гадела така ако се оставам. Ќе пораснат на раце, и грдо ми е, мене и темни ми се и на шо личи така да се остаат? Вие ко да не се средувате ебате.. И не е никаков изговор ако имаш проблеми со хормони ама никаков. Мрза и безволност поише е ама ајде нека биде.
Јас на гради имам влакна и тоа е одлика на алфа мажјак, и на нозе имам многу и газо ми е влакнест. Сето тоа е одлика на комита.
А што па ти има да коментираш како некоја жена се носи и да имаш „преференци“? Као, освен ако не си лезбејка и си имаш тип, како може да коментираш дека ти смета што некој прави со своето тело?
Абе можеш ама малку потешко. Делува неуредно. Ај исто е неуредна брада и убаво средена? За коe си поише? Пошо еве викаат све за жените морало да важи да се препички и средени. Лелеееее За мене си зборам, читај, и добро мислење такво иам, ко ти што имаш свое.
За брада,абе жениве тука сакаат многу , ама да видиме у реален свет со нормален чоек што прават и што сакаат. Сите сме луѓе..
Естетски работи генерално можи да не ви се допаѓаат пошто сите имаме различен сенс за естетика ама да се пиши/зборува како шо се пиши со гадење за некоја шо не се совпаѓа со вашиот сенс за естетика е бедничко. Се со естетика на некој чоек е негово, шо и да реши да прај. Никој не треба да осеќа притисок да се моделира на некој начин за да се совпадне со останатите. Башка шо ако некоја реши да не се бричи или бар не секој ден, не е тренд да се враќа на "основата" и онакви какви шо сме од природата. Тренд е да се оди спроти природата.
Како што беше наречен во една стара мудрост - љубовен тепих... А бе какви цепидлаки сте, pun intended. Мене ќерка ми кога ќе ме праша зошто имам влакненца над усната и велам зошто сум обожавателка на Гоце Делчев! (Забава без крај)