Ако некој си сака да се шета како жбун/џбун како и да се вика, нека си се шета. Јас неможам да поднесам влакна на мене. На третиот ден го почнуваат да растат јас се драпам како шугаво куче и знам оти ми е време да се обријем. Многу сакам да почнам да се депилирам, али како бре ќе чекам после влакната да ми пораснат за пак да ги депилирам? Имав пријателка козметичарка, седев кај неа на кафе во салонот, абе какви убави девојчиња доаѓаа цели огрмушени...... мене тоа не ми е јасно. Јас сама себе се мразам ако не сум избричана навреме.
Инфлуенсерки што сакаат да кренат свест за анорексија нервоза, може малце да уклучат мозокот и да сфатат оти анорексија е многу повеќе од "сакам да бидам слаба како манекенките од Викторија Сикрет". Збориме за тешка психичка болест со тешки физички последици и не се лечи со ставање дебели модели на писта и во списание.
А останал ли некој овде на форумов без свое мислење И кој треба да кажи кој, каде и што треба да коментира Знам дека и на двете прашања одговорот е никој
Царице, ако некој знае да ме насмее на форумов... Ама стварно звуците беа страшни! Ја поминував под мостот пред малку тоа е хаос! Полиција требаше веднаш да реагира.
Е треба, секако треба. Забораваме дека дозвола треба да бараме пред да искоментираме. Иначе ќе бидеме доживеани како бедни гревчиња. Не смееш ни да помислиш, камо ли да пишеш. Као мислиш им наредуваме на луѓето да го сменат нивното однесување само зашто кажуваме тоа шо мислиме. На крај ние сме тие кои се замараме со глупости. Нина баш убаво си праи бе алал нека и е за све. И коа трола и коа не трола. Најјакото е шо не знаеш коа трола. Браво @нина122
И јас се изнасмеав кога прочитав од новинариве. Ама стварно беше непријатно. Кога се спушташ со кола од мостот дека е отворен простор ушините тапанчиња пукаа..
Ова е жива вистина. Таман мислиш обичен трол кој само провоцира, и оп ќе каже нешто полупаметно. Обожавам фиктивни ликови со многу слоеви и комплексност.
А што убаво ми е на мене. Влакната ми се светли. Кога ќе ги видам мажите со влакната под мишка како шума
А што правиме со брковите кај жените И тие ли се во мода Ќе биде работава пази сине да не ти се погоди некоја со мустаќи
Не бе, јас мислам дека не трола Инаку Нино фала ти шо и од одмор мислиш на нас тука и не удостои со твое мислење, туку кај налета на толку влакнести бе, да не го згреши островот за одмарање и залета кај некои племиња?
Ко за некоја која дури и една јас можам да кажам дека секогаш коментираш попарено, дрско и агресивно, без никаква причина, некако многу се жалиш дека некој ти бранел да мислиш поинаку, да коментираш и пишуваш... И не си единствена. Баш симптоматично што ваквиве одма први сте да се жалите, и тоа без причина. Ако си дошла на форумов колумна да си пишуеш, ондак гадно си се заебала. Исто као ти шо цитираш и коментираш, така и тебе ќе те цитираат и ќе ти коментираат. И задњно, по не знам кој пат - ако сметате дека до толку сте у право, што никој не смее да има поинакво мислење од вас и да ви контрира, ако не сте способни да си го одбраните ставот без емоционални манипулации и не ви држи гзот да бидете цитирани на факинг ФОРУМ, ондак пишујте си дома у миризливиот споменар. Womp, womp. Ајт.
Ама @Gosh и ти многу накурчена денес, а мене ми кажуваш. Ок, ако ти сметам толку, те нервирам, игнор имаш опција и нема да се вознемируваш. За дрскост па ми збориш ти? Шо ти е поентата? Ако нејкев да ме цитирате, ќе коментирав на темава? Ја претерувате бе, значи вие може да заебавате, други не можат така? Сте се заебале, да. Намалете малку со арогантноста, не се врти светот околу вас. Иначе да, со дрските, и ја ќе сум дрска, мора. Ми го рече.. ми го рече, ај сеа шо ќе праиме ме среди Гош, толку е.. Биди среќен.
Поздрав до лајкачите на Гош До сите Вака значи пробувате да бркате членови, демек ај сеа ќе пробам да ги спуштам на земја? Јаки сте, да.