Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    ххххххх............

Прикачени фајлови:

На kala21, sajonaramucaca, Srckata28 и 8 други им се допаѓа ова.
  2. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Би било добра идеа да се укине тоа ви-фито во кафичиве.

На kala21, mal.ecka, Marossa и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Што обожавам кога мирише на чисто :angel: па тоа омекнувачите, ќе земам и ќе ги испијам, па ќе миришем две години :wasntme:

Туку, ако човек е остар на јазик, не значи дека е лош.

На IronLady, kala21, Viktorijaaa5 и 8 други им се допаѓа ова.
  4. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.248
    Ее, ова машките какви господини се, еех. И борци се, да, да.
    Дечкото се исплаши од едно скакулче. :D :muscle:
    А потоа, како господин, не ми се заблагодари што го убив скакулецот, туку ми се изнасмеа затоа што имала грешка кај мене во името на училиштето. Ахааам, лајк за џентлеменот.

5. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Денес, подарете му насмевка на некој непознат.
    Тоа може да биде единствената светлина што тој ќе ја види во текот на денот. Денес е светски ден на насмевката!

И смејте се секој ден зато што насмевката е крива линија,која можи да исправи многу работи !
    Убав викенд!

На ariela09, ColoursOfTheRainbow, Viktorijaaa5 и 8 други им се допаѓа ова.
  6. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    http://telma.com.mk/vesti/eksterno-i-za-studentite

Дали се нормални? Дали имаат мозок? Дали воопшто завршиле 4то одделение?
    Дали вие таму што ги поддржувате имате свое размислување, свое јас што ова го дозволувате? Дали знаете дека оваа ваша "демократија" станува диктатура?

Се чувствувам како да се наоѓам во времето на Хитлер. А само јас ја гледам владава наша така изгледа.

Ете баш поради ова, утре ќе нема еден запишан на факултет. Сите млади ќе заминат во странство да студираат и оваа наша драга Македонија-Скопје ќе си пропадне на најфин начин.

Која Европска унија кои имиња која работа кои бугарски пасоши...

Не, ние не сме глуп народ. Туку сме себичен народ.
    Народ што од толку лицемерие,злоба и алчност се бори меѓу себе за да опстане.
    Народ што никогаш нема да се задоволи со доволно.
    Народ што би дозволил цела земја да пати само тој да има пари во Дубаи да отиде на 10 дена.

И после патриоти...

:swear:

На AziskaStrslenka, Dreams.678, ColoursOfTheRainbow и 9 други им се допаѓа ова.
  7. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    Mакедонија - земја каде хистерични жени зад шалтери се обидуваат да ти започнат ден со нивната ароганција за која не знам зошто мислат дека имаат покритие... (секоја чест на исклучоците) He, cериозно, што по ѓаволите правиш толку значајно во животот за да се однесуваш како Господ да те испратил на земјата и да си создаваш делузии дека оној кој треба да го услужиш за да земеш плата ти е поданик или нешто? :?: Ова изгледа се почетни фази на некои психолошки нарушувања... Добро, ако еден ден дојдам на власт, маста има да им ја исцедам на ваквите... Иако... среќа нивна што моите амбиции не се да раководам со дупка како оваа...

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.541
    Ми треба еден другар од оние малкуте.

9. KatFem

KatFem Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    658
    И официјално станавме најучената нација во светот :clap: |(

10. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    48.974
    Ако им треба вакво нешто,ама им треба на малцинствоно од Штул и Тетовски Универзитет па да видиме дали им се заслужни тие дипломи или чичковците им ги пишуваат 6ките во индекс како што и самите си признаваат.Дали тие заслужуваат да бидат дипломирани и магистрирани а името не знаат да си го напишат од неписменоќа. Е за нив треба ваков режим па да видиме дали утре ке држат места во администрација или од нива подалеку нема да се мрднат. Само трагичното е што повторно тие ке се снајдат и ке најдат луге да ги пробутаат низ животот а обичните студенти кои се имаат окозено од учење аир нема да видат.Ке им се бројат и најмалите грешки и за една запирка утре ке бидат бутнати а рестово со познанства пак ке си прогураат напред. АКо ни е само нека дреме неписменоќата по канцеларии..

11. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Така ;)

На QueenElena, Saraa, Sunshine.Sunshine и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.053
    Допаѓања:
    6.098
    Точно е треба за тие факултети екстерно, ама факт е дека тие со чичковците и тетките што им ги пишале 6-ките, не само што ќе ги знаат прашањата од екстерното туку и целиот тест решен ќе им го дадат. А оние другите студенти што немаат врски ќе си паднат на екстерното и нема да запишат година :swear:

На Sky-butterfly, ariela09 и SuperGirl24 им се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.023
    Допаѓања:
    164.815
    Од летни трауми ми се деца со памперс на плажа.
    Малиот и има 36 месеци и носи памперс.
    36, со зборови триесет и шест месеци. затоа што 3 години е ту мејнстрим. И толкаво дете уште носи памперс затоа што на неа така и е позгодно да се спурува, па ако се спури со голо газе по плажа каде што е влажна и топла средина богата со габи, вируси и бактерии.
    Какви ретардирани мајки постојат.

На Mishela, mims-89, bittersweet и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.770
    Среќа е навечер да отидеш кај драга личност што слави роденден, таман кога истата помислила дека си заборавила кој ден е денеска, и со спремено специјално изненадување по вкус да ѝ развлечеш најголема насмевка на лицето. ^_^
    И тоа после цел ден со прстот на чело во смислување уникатна идеја која највеќе би ја израдувала. Ах, обожавам такви денови исполнети со среќа и позитивна енергија, спремање изненадувања и шетање по продавници со мисија наоѓање совршен подарок за некого, милини... :angel:

Личностите во животот на коишто потсвесно напамет им ги знаете телефонските броеви, и за чии родендени не ви треба ниту Фејсбук ниту било каков потсетник за да почнете со мерак да бирате изненадувања уште недела однапред, е тие чувајте си ги. :wasntme:
    Имајте убав викенд. :hug:

На Serafima, eliesaab, bittersweet и 15 други им се допаѓа ова.
  15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.412
    Ако некој се прашувал каде сум, еве сум се вратив од Охрид. :wasntme: :rock:
    Верувам дека 60-70% од форумов сте биле на екскурзијата во 8мо т.е по ново наше 9то одделение што е низ Македонија. :D
    Епа јас си бев и си поминав прејако... :rock:
    Имаше дружба, за првпат бев во диско завчера, епа незаборавно искуство, се изнаиграв, се изнашетав, сите мускули ме болат, секој дел од телото, до 5-6ч сабајле седевме, па си легнувавме и во 8ч за доручек станувавме ахахах ко утепани бевме. :rofl:
    Одма после тоа шетавме некаде само не носеа, по планини, угорници, скали, умиравме ахахаха, ама сепак се вредеше. 8)
    БИТНО БЕШЕ ДА СЕ ДРУЖИМЕ што вика еден другар мој хахаха епа целта е отстварена. :D
    Бидете ми поздравени, ми фалеше фемина, да ве читам да видам што правите итн.. :rock:
    Уживајте во ноќта, но сепак утрото е попаметно од ноќта. :hai: :*

На ColoursOfTheRainbow, Barbie20, sweet-star и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.196
    Мислам дека поголем перфекционист од мене нема. :D
    Не знам дали сум спомнувала, мислам дека не, ептен сум посветена на тоа што го правам.
    Мора да биде совршено да најмал детаљ, не смее да има ниту една ситница да пречи. Некои ќе си речат дека ова е добра особина. Па да, на некој начин. Ама понекогаш многу ме нервира. :| Бидејќи ќе оставам некоја ситница и после цел ден ќе си префрлам: „Ех, можев поубаво да го направам, сега тоа ќе боде очи...итн.“ :D

Иако нема врска дека некој ќе го забележи тоа, ама битно јас го забележувам. А што е најлошо од се’, и кај другите го барам истото. :tmi: Свесна сум дека не можат сите да сакаат се’ под конец како мене, ама ете. :D Веројатно повеќето од вас (или барем некои) знаат каква сум во врска со правописот. :D Тоа ми е слаба точка, ако ме погодите, ќе си го изедете. :lol:

Пред некој ден во книга најдов „незнам“. Алоо, лекторирана книга, од лектор Силвана Блажевска. И баш ми е гајле што вака јавно ја пишувам, да дозволи вакво нешто да се провлече низ нејзиниото око како лектор, не смее да и’ се случи. :fubar:

Како и да е, си реков дека сум перфекционист, па не ми замерувајте :wasntme:

На ColoursOfTheRainbow, Barbie20, eliesaab и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Седнав на компјутерот оти ногу имам работа.Еве уште дремам на фемина,фб и твитер. :rofl: :rofl: :tmi:

18. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.248
    Треба да бидам среќна, успеав нешто, и сум на пат за нешто поголемо. Но, тоа не ме усреќува. Не е до големите нешта, до малите е. Ако некој ме гушне, или ми даде чоколада, тоа ме усреќува, премногу. А вистинскиот успех, кога сум направила нешто важно, сум исполнила нечија желба, но не и моја, ме остава во размислување. Дали можам некогаш да направам нешто и за себеси? Најверојатно да, но не знам кога. Го чекам тој ден. :)

На elisabeta му/ѝ се допаѓа ова.
  19. NapalenaNinfomanka

NapalenaNinfomanka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2014
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    93
    Кога ќе ми текне со какви луѓе го делам воздухот,ми иде да се збрцам одма во истиот момент.

На ColoursOfTheRainbow и eliesaab им се допаѓа ова.
  20. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.452
    Допаѓања:
    2.208
    Зошто постојат толку дволични и злобни луѓе? Луѓе кои се прават пријатели, а уствари само сакаат да дознаат некоја информација за тебе за после да можат да додадат уште 35436 глупости и да зборат на сите само за да те скараат со некого? Зоштоо? :@ :roll:

На ColoursOfTheRainbow и eliesaab им се допаѓа ова.