@Herrera чек како нема маж во едно видео на inatagram баш има on a date with my husband негде јули го имаше постирано
@Feminka22 видов видео, студенти се бунеја али ноќните линии за студенти не се бесплатни, се наплаќа 50 денари, а за другите не знам како е
Жал ми е за ќерка ѝ на Моника Белучи. Пошто кога ќе видам нешто од неа, мора да се накотат коментарите дека "убава е, ама џабе, Моника беше поубава". Не дека она многу па и ѝ е гајле за тоа што ќе речат, ама што знам, ако за успех у живот рачунаме лепота, па и споредуваме дека оваа не ја бива јер не е како мајка ѝ, па сами си даваме одговор што не чини во светов. И Моничето на стара слава се држи денес ама ај. Слично ко кај нас што секој пејач го споредуваат со Тоше и пејачка со Каролина, мада што тука збориме за музички талент, и затоа нема ни да видиме саглам музичар у наредниве 100 години.
Ќе те носам кај мене, да ја поздравиме заедно комшиката Племето да им го ебам и нејзе и на татко ѝ, гадови. Ич да не ве чуди шо е таква клошарка пореметена, нема на кого да личи. Пак да ја гласате..
Не е Данела неспособна, тие што ја наместија се неспособни. Како очекувате нешто да ви среди во градот кога вмро во совет ја кочат? Убави визии за Скопје ама нема поддршка во советот откако Мице и сврте грб и тоа така наеднаш. Вечерва најдобрата градоначалничка во историјата на Скопје, утре најнеспособната.
Ова у Арачиново, Кондово? или у македонско село? да ти ебам државата распадната, гзолижачи на шиптари мрш
СДК едно време имав си, симпатија имаше околу 38 години тогаш, и реков што убо и јас да се израдувам, си имаше задевање и надеж. Коа еден ден ми рече,дека сум делувала, не ми текнува на зборот.... Неубав збор беше....очајна. Воедно му укажав за мојата борба со анксиозноста.. Ме остаи сама во 22ч, пошто побарав да ме испрати. И така, по неколку години дознав дека типот имал дете и жена. Денес, гледам се венчале, да им е со среќа. Господ, не' чува сите. Верувајте!
Ти повеќе мислиш за нејзиното бебе од неа. У реду е. Не е пред пораѓај и не вежба цел ден. Не ја гледај толку
Low key ми се свиѓа вестерн изгледот, облека, накит, дизајн, ентериер, целиот тој стил комплет. Тексас и чизми, разни шапки, кожни јакни, елечиња со реси, пончоа. Онаа Native American фолклорна естетика, сите геометриски дизајни на теписеријата, ќилимите, облеката. Бизони и орли. Кактуси. Барови, салуни и виски. Мотори и коњи. Пустини и планини, кањони и реки. Шатори и кампување. Неам појма зошто баш ама признавам дека ми се допаѓа.
Немам инстаграм, никогаш не сум ни користела. Само Фејсбук и Јутуб користам, па таму манијачам, на друго место не. Единствена слика на Фејсбук што ја има споделено за денот на вљубените е оваа : Е сега не знам овој што и е, до душа и не е битно. Баш во моментот манијачам по нејзините клипчиња и слики најдови идеја за ручек за денес Одлично, едно гајле помалку . Е така.
Ко што е времево олку убаво, облачно и ладно, една жичка ми фали да ја извадам елката и да ја накитам.
Сдк1: Се чувствувам исполнето бидејќи сосема случајно обновив контакт со стара пријателка од средно со која многу си живеевме во тие денови. Се надевам овој пат нема да изгубиме контакт, имав заборавено колку ми значи нејзината дружба во овој свет полн со лажни луѓе. Сдк2: Моментално ми се враќа носталгија за времето на средношколските денови, не конкретно за училиштето туку општо за животот тогаш како ми се одвиваше. Околностите и луѓето ми се слични, и иако во меѓувреме во овие 10 години многу работи се сменаа, и животот ме натера привремено да го минам овој пат, некои нешта остануваат исти, како одново да доживувам минати спомени.