Ц, не пиев кафе тогаш, мала бев, она сама си сркаше... Али како и да е, од тогаш мислам роговиве дека ми пораснаа... @forumce е не ве можам. Не ми се веруе дека шмркала тоа, ние у клошарско маало си живеевме, едино Степ на растварање ако не шмркала.
Вистина мислев на друго шмркање. Викам мош внуците ја научиле да шмрка. Ко прочитав за какво шмркање станува збор солзи ми потекоа од смеа. Ај оди легни си форумче
Јас знам еден лик, ми раскажуваше баба му на хашиш го научила, па сега... Баба ко баба, никад се не зна
Кај мајка ми ги остава сите писма од комшиите, па дури и од друго маало што не ги ни познаваме. Еднаш така гледам куп писма и видов од едни комшии што не живеат тука, тие што живеат спроти мајка ми им се роднини. Го видов комшијата во двор и го прашав дали ќе им ги даде и ги зема, татко му од далеку ме виде, си одеше накај дома и не ме позна, ми кажа "чекај девојче да те прашам нешто", мислеше поштарка сум. И син му му кажа "а бе тато xxx e".
Кај нас така прават со сметките за вода. Во Ге имаме проблем со пратките. Ѕвонат кај тебе и ако не очекуваш пратка. Битно им е некој да ја земе пратката. Или излегуваш надвор и одма ти дава нешто. Ама јас одма ги откачувам.
Кај нас поштаро ги остава кај сите и вика ај бе че му дајш ко че го видиш, не отвораше на врата, ЛАЖИ.
И сметки за вода и за струја сите кај мајка ми ги остaваат. Треба плата да и' даваат што ги разнесува. Мислев само мк дека е така.
Каков отров да купам за глувци? Мм земал еден, како плаво е внатре во ќесичка, го оставав насекаде неколку дена но глушецот не ни го чепнал. Си влегува и си излегува кога сака од станот .
Како се миете раце со течен сапун цел живот и ок ви е? Не бев дома неколку дена, и морав со течен, сеа ко исушена кожата личи, а мека ми била секогаш. Може и до сапунот е. А пак туширање не можам да замислам со сапун, само со гел за туширање. Сапун еднаш и никад више. За нигде било, измачување право и непрактично.
Колку обврски имам периодов имам премногу за кажување ама на долго и широко ќе е, ме мрзи. А мерак ми беше да шкртнам
Течен сапун воопшто не користам, во тоалет го имам само за гости А и гел за туширање не преферирам, ко неизбањато се осеќам, не знам зошто имам такво чувство. Ама затоа Dove сапунче не би сменила за ништо на светов и мирисот после туширање ми е баш онака на чистичко.
Баш само за гости е, не го бива толку. За недела дена го потрошивме цел, сега приметувам не се толку нежни рацете. Не знам, не сум навикната на сапуни за туширање. Од секогаш само со гел. Полесно, побрзо, попрактично мене лично ми е. Од мали обично како ќе се научиме така и после практикуваме. Никад сапун дома не сме користеле за бањање, само за раце.
I nie so otrov taka probavme duri i se zaebavashe so nas to kesicksta ja rastrguvsshe. Zemi lepilo karton i sirenje naredi.. ce se fati pa posle sakas frli go nadvor sakas udaj go