Луѓето сакаат малку и опасност, и возбуда . Оттука и коцкањево. Веројатно и тоа што сите им кажуваат дека е опасно да се вложува, додава кон привлечноста.
Цврст сапун некако се почуден ми станува како феномен, многу брзо се раскашавува и станува чуден. Или ги расипале сапуните или не знам што е. И така, течен ми изгледа како похигиенска опција. Како и секој бизнис бе Бизнис на креирање ...ништо.... Well... Инаку да, државата е крива, пошто вакви шеми се јавни и никому ништо, да сме здрави и живи.
Ами не се смеј, не е смешно, глеаш Били шо вика, дека во иднина не ќе можеме да си купуваме кров над глава. Таа е, снаџи се па живеј
Па заслужуваат едно групно отследување од страна на сите што ги следат. Нив само кога нешто ги засега од типот платена реклама, инаку вака немаат ќар да напишат ни една кратенка. Ни за RIP не кршат прсти.
Не планираш да смениш аватар и не Ај, ти одговара тебе барем, ти доликува. Јас не можам да не мењам, предосадно ми станува ист да е, можеби глупо е моево, таква сум си.