Сакам да вервам дека во некој паралелен универзум каде не ми е проблем да се снимам и зборам сум најјака на YT, Mr Beast who?
Па пробај бе, или стај врз монтирано видео АI да ти чита... Знаеш колку така прават, не се ни приметува... Особено true crime канали... П.С. Само немој тема за Мистер Бист да отвараш, неам нерви.
Лично таквите ги избегнувам, сакам динамични карактери и емоција и чоечност. Ако сетам дека е AI одма ми бега фокус и менвам. Не можам да нудам нешто шо ни јас не го барам.
кај мене многу е топло во собата на трет спрат сум ама на југ и приметив не трпам ич жешко дури спијам, дури едно слабо јорганче ми беше многу се вратив на чаршавчето
Јас, читајќи го ова додека уште пред еден месец почнав да спијам со ќебе и чорапи: Ама па од друга страна, барем во ладни соби спијам, поинаку не можам.
Не, ама долните пижами ми се ставени в чорапи, горната пижама во долните, и преку глава покриена, од никаде не продира студот. Ако ми стани жешко вадам една нога надвор за регулирање на температурата.
Мене па не ме ни интересира дали и кого го интересира, само си пишувам ако ми се пишува. Кога ми се пишува ова. *
Ако имаме пак иста зима ко лани, ќе исцркаме пак следно лето. Не е на арно тоа. Боље да имаме ладна зима и со снег.
Со парите од ваучер од владата за електронски уред што ќе го даваат, со моја доплата, ќе си купам ајфон..
На ден три пати се премислувам, душата не ми дава да го дадам овој телефон на некој друг, иначе одма би купила ајфон..