Не е прв пат вакво нешто. Зашто мислиш дека паштетине аргета и јаткастоно овошје, исто и милката напред им седи. Зашто луѓево се несаглам.. им ги крадат. Си плаќаат после од свој џеб.
Нинче, пак ли бе да те караме? Па нормално дека е нивни проблем, нема сигурно да плаќаат зашто ти сакаш да крадеш пример. Затоа и се штитат.
Јас мислам дека нинче дојде да ни се пофали колкав кашкавал си купила Знаете дека скапи се кашкавалите
Браво, така се штеди за ајфон. А овие не ги примај дома, части ги по едно кафе од машина тамо пред зградата
4 месеци ако можеш чувај го,после ќе мувлоса,и ќе имаш горгонзола за ич пари. Види види шо ти се вика Нина,само скапи работи јади.
Различно сирење е тоа, нема везе, тоа ќе биде зреена гауда... Инаку имаше едно време многу убава зреана гауда во Веро, ми фали... само што килото беше 1100? Имаше и Пекорино едно време... и тоа беше тука некаде. И тоа ми се јаде.
Данела е пример зашто не треба да бираме луѓе на високи функции според квоти, според балансери, курци палци него исклучиво по способност, па ако сака и Марсовец нека е. Кога ја избраа, невладини свршаваа дека Скопје добило за првпат жена градоначалник за женава да ни го тури у гз овие три години. Имаше патем и друга жена кандидат, ама не беше од јака партија, јбг. Многу нормално, повеќето не ни памтите која беше. И кога ќе ми текне дека истиве невладини сакаа да изгласаат закон за еднаква застапеност на мажи и жени во секој сектор... претпоставувам планираа да бркаат жени од работа во образование и медицински сестри. Многу феминистички.