Одамна не сум се изнасмеала така. Абе од кај ми излегуваат такви будали Читајте како се тешат тие шо неможат да ...... повеќе од 10 секунди
Па не е дека не е во право, кој маж може да издржи колку вибратор? Башка на вибратор можеш за 1 минута за му смениш батерија и пак да продолжи со иста брзина, понекогаш жените навистина имаат нереални очекувања..
Абе ајде, ја вреѓаат жената затоа шо претходно имала сексуални партнери. Комемтарите да видиш кколку прости беа, сакале невини жени за да не се натпреваруваат со претходните партнери на жената, во природата било на мажот да сака своите потреби да си ги задоволи а жената е крива ако сака и нејзините да бидат задоволени, требала да научи сама да се задоволува.... Жими еден салам коментар најдов и тоа од жена. Викаше Ако си земете невина жена, она нема да знае колку не ве бива во кревет туку ќе мисли дека сексот е досаден . И во право е. Јебига, има мажи шо знаат и мажи шо незнаат да задоволат жена. Е овој од сликата е од тие шо незнаат.
Прв пат ми се случи некое машко да се исплаши од мене како појава.. Не знам како да го опишам чувството, ама толку ли е тешко да сакаш жена која може се сама во животот и од тебе и треба само љубов, почит и внимание?
Да не му било шубе поради она од некни шо го пиша, пошо му кажа дека и други знаат залокацијата или шо и да беше??
Ова е тоа шо нонстоп го зборам: https://www.instagram.com/reel/DAogf6jqryN/?igsh=MWR1dzdxZ3N2bzBwcQ== Заеби конфликт и драма, иам премногу за кулирање.
Па ако си му настапила така-се можам сама, да, тешко е. Шо да праи чоекот за да биде потребен. Јас ко помлада бар шише не можев да отворам сама, па се наоѓаа некако корисни. Таман си, не ти треба таков.
За муабетот, една жена ми рече, не се праи дека се знаеш, мажите не сакаат такви жени. Демек наудрена да се праам и да го потпрашувам... Да глумам глупоѓа.... Ау, не, да се праам нешо шо не сум.. Ич. Ми се дешава со машки така, валјда не сакаат отворени, гласни и снаодливи жени..
Не сакаат да си подобра од него најверојатно, имаат комплекси ако жена е подобра.. Не сум сретнала уште некој што нема комплекси ако жената е подобра од него во секое поле и поуспешна..
Сите сме свесни дека си ги сакате внуците од брат/сестра ама секое кафе се другарки НЕ мора да се збора за нив, некогаш сакам да испијам кафе и да кажам нешто за МЕНЕ, не само да слушам за децата колку биле паметни и напредни (на секој своето дете му е најубаво и најпаметно) од почеток до крај, буквално не најдов 5 секунди да кажам на другарки новост од работа што ми се случило…