Според описов ко да се работи за малолетна особа или како и да е, ама женава треба да се запраша што барал нејзиниот маж да легнува со друга девојка уште поалармантно да ја слика.
И двајцата треба да ги приклештат со дебели казни за ова. Прво затоа што нејзиниот маж ја сликал очигледно без нејзино знаење и дозвола и оваа што ја објавила. И фиксно одземање деца на вакви педофили, ако легнал со малолетничка. Мајка а постира туѓи деца, место да се запраша што се случува со нејзиниот маж, и да си ги заштити своите деца.
Сигурно мажето незнае, таа курвата му турила дрога во пијачката и го силувала, па дури и се сликала и му ставила сликата во телефонот.
Јасно, не ме тепајте, не реков дека е таа виновна, ама пак не ми е јасен делот кај што свесно одиш со зафатен маж, макар тој сакал да одиш со него. Само може проблеми да ти направи, ко во случајов, ем ја сликал, ем жена му ја објавува. А нешто аир од женет маж, тешко, само ќе треба да се влечкаш по мотелчиња и мрцвари, и тие богатите не одат по хотели, за да не ги дознаат.
У право си, ама секако тој има уште поголема вина зошто е женет и со фамилија. Особено ако легнал со малолетничка.
Не ќе да е малолетничка, 7-ми накај 8-ми Октомври е понеделник кон вторник, не верувам некој да не знае кај му е ќерката во понеделник навечер.
И пак жената е крива што свесно одила со женет маж, а мажот што свесно ги остава децата и жената и оде со девојчиња не е крив
Мене според описот така ми се чини, пошто што има тогаш да ја бара мајка и? Нека ја бара мајката на нејзиниот маж за тоа како го (не)воспитала.