како може да е девојката крива или жената што го објавува ова е многу глупа или пак маж пишува у име на жена со цел да и се некако можеби одмазди на девојчето затоа што тоа го има пред тоа шутнато како и да е уште еднаш се докажува колку сме плитки во мозокот како народ
Па не е ни битна она, ни ја знаеме ни ја познаваме. Само знаеме дека женет маж легнал со друга жена. Он р крив.
Многу го сакам овој момент на женска поддршка што си го даваме на форумов, и кој и да каже нешто, ќе го линчуваме..
Луѓе ова е дно бе. И ја нема да пијам кафе со швалерката, ама ова сериозно прво е казниво. Второ на шо личи ова? Он прво шо ја сликал е гомнар невиден. Пацер еден мрш. Пошо не ја дупи жена му, па да се пофали. А и она кузнае шо греф е.
Ништо ново не е ова вака да излезат јавно слики, па и снимки од љубовници. Колку и да е виновен тој што изневерува, сепак и овие треба нешто во глава да имаат, како некоја да има толку доверба дека нема да ја дознаат сите кога прво човекот ја изневерува довербата од сопругата, не па од таа некоја си...
Тоа нормално. Ја сум рекла, утреден и маж и 10 деца да иам со него, никад нема да му дозволам такви слики од мене да има. еден шо го знам, напивање девојче на журка, ја носи во соба, праат шо праат, на пола смер ја праќаше ДУР СПИЕ. Не моеш да знаеш кој каков е, да, ама ај ако не сами да умреме за да не нѐ слика некој некад. Не сфаќам која е потребата стварно. Иди дркај на порничи човече
Батето наместо дома да се радува на двете деца и посвети внимание на жена му, тој си се курвал, машка курва. А сопругата негова алал да и е како си го брани, као демек ова пошла со женет маж и со деца бла бла. Сестро во loop-от негов си влезена утре друга жена и друг долен веш и газ ќе гледаш. Па и овој идиотов на спиење веројатно ја слика, може и тој да го крка кривично.
Човек што е спремен личноста која секоја вечер става глава на иста перница со него да ја излаже и изманипулира, е спремен на се.. Ако неа ја изневерил, тогаш се може да направи..
Ponekada je dovoljno samo da saslušate nekoga, onako iskreno i posvećeno. Ne postoji bolja tehnika u psihoterapiji od ljudskosti❣️ Превземено.
Ебате луѓето што кога се качуваат на Водно се подебаваат оти некој користел планинарски стапови, оти користел жичара место пешки да иде или тргнал по Новогодишна патека место Олимписка. Или кога трчаат гледаат дека некој трчал бавно, дека земал вода за 15 минути трчање. Да не зборам по интернетот колку има дувла каде наводно успешни спортисти и вежбачи и тркачи и што год исто се исмејуваат со секој помалку добар од нив. Лани со стегнат дуксер на стомак полека се качував на Водно по лесните патеки ама ќе дојде Стефан од Аеродром што крева бенч да ми се смее дека не сум можела. Ај мрш Едно да ви кажам, може сте најјаки, најбрзи, најфит најпрекукуров, ама спортско однесување имате нула. Ма не спортско, од општо културно однесување абер немате. И вакви као вас ич не треба да живеат меѓу луѓе. Мислам...не е тенка границата меѓу гордеење со себе и понижување други само кај нив се измешани тие работи. Знаете како се гледа дека некој ужива во нешто што го прави? Кога на било каков начин се радува да поттикне некој друг да го прави истото, макар и бавно, со бејби степс што би се рекло. Така му се полни душата дека некому влијаел позитивно. Овие што во секоја прилика понижуваат други, се ништо освен тешка мизерија.
@Munchmallow20 на такви не би потрошила ни 30 секунди мислење, големи јајца ако некој е фит, брз, јак, whatever, на кого му е гајле. Туку, сакав да кажам дека пола саат си спремав кејфовски салата за утре за на работа, со млад спанаќ, рукола, краставица, пиперка, шампињони, кабанос колбас, печен наут со зачини (си го праев во фрајер) и семки од тиква. Едвај чекам утре да ја јадам. И тиквата печена преслатка, со цимет и ореви одозгора. И чиа пудингот со сурутка со ванила, и ситно исецкано свежо јаболче. Па утре на работа ќе смислувам шо за ручек, па ќе смислам нешо вкусно и едвај ќе чекам да си дојдам дома, да си напраам и да јадам. И така во круг! Дефинитивно живеам за да јадам!
Почна борбата со загадениот воздух. Не само шо смрди на ќумур, гума, пластика итн., него почнаа и очите да чешаат, нос да се дразни на загаденово оти кој стигни тоа пали шо му дошло при рака. И државава знае дека народот и е сиромашен и инаетлив (палат се и сешто "шо мие гајле за другите мене да ми чини", ај дрвото не страшно толку ама ова не се дрва) наместо да субвенционира клими, таа го прекина конкурсот не почнат оти имало "преголема заентересираност". Причинава е хит. О тешкото ќе биде до пролет сега, после болни, епа како не ќе бидеме.