Секоја чест на жени кои работат сос своите мажи на исто работното место. Дома заедно, идење на работа во иста смена, пак заедно, на работа исти паузи, заминување од работа заедно, за вечера заедно, в кревет заедно. Ексик
Сакам да кажам за некои работи сме повозрасни и не доликува да се однесуваме како што сакаме. Но, ако порано не сме преживеале некои работи во ред е да ги преживееме подоцна.
Сакам да кажам блогер е човек којшто уредува текстови но, не знам зошто ме асоцира зборов на блок кога ќе ти стават на фејсбук односно кога некој ќе те блокира на фејсбук од што некој што се занимава со блокови и блокирање на индивидуалноста. Не знам можеби сум грешка нешто јас што вака ме асоцира и ми иди зборов. Ме потсетува на повеќе луѓе коишто се движат по блогови а, тоа се текстови на коишто некои коментираат и оставаат свои автентични размислувања односно ги споделуваат своите размислувања за некои претходно дадени идеи. Мирни и чувствителни луѓе тивки. Од блог-блогер.
Не познавам поголема самољубов и самопочит од тоа да си ја купиш САМАТА НА СЕБЕ најновата книга од омилениот автор!
Уште не сфатив која е потребата да се иде на Тим Билдинг, а врие од цинизам, глумење љубов кон колегите, улизување пред шефот. Ма, не седам на маса со такви. Нз шо не е јасно..... Поарно дадете им ги парите на вработените нека си ги поделат. Уствари тоа се нивни пари бе.
Тоа одамна беше. Пред околу 10 години. Може и повеќе. Не ми е проблем да живеам во село. Ама не сакам во било какво село да живеам.
Ќе дојдам во твоето село @GirlLove не сум учествувала во Тим Билдинг. Не глумам лудило. А и собирањето пари за родендени ми е
Германското село е рај, село 40 000 народ таму зафркнато е на тие шо живеат сами на планина глеаш горе на планината куќа па после 20 км куќа е тие се екстремни нема споредба германско село со наше, мизерија сме
Нека дојдат у провинција примам гости до една недела од мене се, нема да сакаат да си одат после затоа така, не виделе живот
у тиквеш, има една недела наредени ко генерали да бидете, ќе се бањате со вино и со ракија, ќе ве убијам со јадење и пиење после кога ќе си одите дома 6 месеци нема да ви текне да пиете а една недела нема да јадете
Па шознам, би дошла ама страв ми е да не те доведам пред банкрот. 2 метра човек сум, не се задоволувам јас со едно јајце и една виршла насабајле. А за ракија? Како сунѓер сум.
Зависи каде, која фирма. Досегашниот каде што сум била буџетот беше ограничен. Пример 10.000 ден. Еднаш в кафана бевме 20 луѓе, сметката на пола.