Не ги сфаќам овие што дезинфицираат кваки по хотели и дома ко луди, што за шипката во автобус се држат со хартивче и слични. Сапун и миење раце знаат дека постои? Рацете во секојдневие со свашта ни доаѓаат во контакт, од површини до прљав гз, разликата е колку ги миеш.
Дали има некој друг уште како мене шо во спиење кини чаршафи од постелнина (долни)? Ова ми е втор пат сабајлето имсв предходно друг го фрлив заради то на истото медсто на средина баш
Не е само за лицето. Со рацете буквално сѐ фаќаме и разнесуваме бактерии насекаде. Докажано е дека дома со дезинфекција на кваките се намалуваат бактериите и со тоа можноста за разболување. А ем дома сме 4, замисли во автобус х10.
Во нашата држава најголем грев е македонец со албанка и обратно.. Значи немаат проблем децата да им одат по светот и да се венчаат со црнци, жолти, вакви, такви, онакви, голем дел од нив се и во врска со луѓе од ист пол, само не јавно, ама недај боже детето да им биде во врска со Албанец.. Или па за своето дете кое има дечко црнец се најдобро, а за на комшиката ќерка и која има дечко Албанец се најлошо ќе збори..
Презирам клукатори - луѓе што клукаат други луѓе со чаршиски муабети за други луѓе. Сакаат да ти влијаат врз мислењето, сакаат да те манипулираат. Одјебете.
Затоа што луѓето, барем некои чепкаат во нос, во меѓуножје, стапала, газ и после се фаќаат за шипките. Ако тебе не ти е гад, пример, мене ми е. Настрана тоа, пред мене еден стискаше бубуљици, после со истите раце се фати за шипка. Таа што веројатно ќе ја фатиш и ти. Мијам раце, ама не сакам туѓи човечки секрети да се залепат на моите. Воедно, несвесно ќе се допреш. Читај несвесно.
Јухууу , петок денес а ? И така фино лепо си листам јас на Фејсбук и оп начекав рецепт за тортава. Брееееј, одма ме фати стрв , пратив маж да оди да купи благо да се заблажиме. Немам кој да тагирам од фемина оти ве читам скоро па СИТЕ сте на некаква си диета. Јас не сум на диети никакви , ми се јаде благо - јадам , нема да си ја стегам душата . И така....
Постојат личности на кои најверојатно им е многу досадно. И кога немаат што да прават, измислуваат приказни и прават повеќе профили на форумов и фино лепо тролаат.
Незнам шо дијагноза е ама личноста дефинитивно си има сериозен проблем. Особено за да измислиш тоа шо го пишуваш па и повеќе профили сам да си коментираш …
Не дека случките не можат да бидат вистинити, ама од авион се гледа кога некој лаже. Или си имаат проблем или сакаат да се зафркаваат.
Не знам како успеваат. Јас понекогаш едвај успевам да пишувам од овој профил. А некои членки кои им одговараат на мислењата, без да знаат си го трошат времето за џабе А тие што претставуваат лажен живот... Е тие се посебна категорија.