А шо мислиш ти многу модерна си?! ФБ е демоде више, знаел он кај пука. Ај да речеше на инста ама и тоа не е тоа што беше. Ако ти прати видео на тик ток, тогаш дај му на човекот. Гарант под карираната кошула се крие каубојка и КОЊ. Коњот е моментот. Заеби ти хуавеј, ако има коњ, значи не е нискобуџетен момак. Добар реномиран коњ може да има цена и 100.000 евра. Тоа ти е како стан во Скопје. Ќе го натераш да го продаде. Ако не си од Скопје, ќе станеш скопЉанка, ако си скопљанка, ќе го рентате и после ќе си купите уште еден помал. Доколку ме послушаш и го развиете бизнисот, јави ми се за уште совети. Првиот совет е бесплатен. abeja.com
Ти го смисли ова? Дај смисли ми и ново био за на Фемина, кога веќе си толку креативна, да не оди фазла креативноста, ова веќе ми застаре, ама нека биде нешто во ист фазон, со камења.
Добар коњ никогаш не може да застаре. Сега случајно те прочитав, мислев дека е сарказам па на тој начин и одговорив, ама изгледа сериозна си била. Ова со камењата ме заинтересира. На Кокино мислиме или нешо поекстравагантно? Мислев вториот совет да го наплатам, ама ако успеам да ќарам од бизнисот, зошто да не. Баш си добра за бизнис зделки, за тебе можам да издвојам идеи во секое време. Прв пат те читам, мислам дека ќе се дружиме, гледам возбудлива соработка.