Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.605
    Ај да пукнеш ме воодушеви, еве кој бил на струшките вечери на поезијата.

На камено камен, потам друг камен, на него па камен...

На GirlLove, Mumoftwo30, Realist1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.727
    Допаѓања:
    23.958
    На Realist1 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.313
    Допаѓања:
    36.992
    Не можеш со мојот. Пукни од мака :rofl:

На eliesaab, Mumoftwo30 и Adidas888 им се допаѓа ова.
  4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.727
    Допаѓања:
    23.958
    Твојот треба да влези во гинисови рекорди за кади :rofl::rofl::rofl:

На Realist1 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.313
    Допаѓања:
    36.992
    Се гледа дека си љубоморна. А тоа што го мислам за тебе подобро да не го пишувам. :devil:

На Adidas888 и Alizée10 им се допаѓа ова.
  6. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.675
    Допаѓања:
    16.125
    На SummerGirl и CrazyOne им се допаѓа ова.
  7. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    19.785
    Јок ова е само за сериозни дами со можност ем по слави да одат ем да заработуваат :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На eliesaab, GirlLove, Bratot и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    400
    Кога сме кај љубомората интересно чувство е...или ќе те наведе да превземеш некоја акција или нема.

9. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    13.472
    Колку време ви е потребно за спремање коа искачате?

Мразам доцнење, мразам и јас коа доцнам, многу е непристојно и глупо, а никако не можам брзо да се спремам. Без разлика на тоа што не се ни шминам јас толку, или фризури, па тоа да ми одзима време, сепак се влечкам. И тоа гледање у огледало милион пати ме полудува. :^)

Се чудам како пред неколку години воопшто ама воопшто не се замарав, и се спремав побрзо од машко, и тоа не чини ама не чини ни моево.

Ја онака да се тинтрам со чуда, па 3 саати малку ќе ми се жими се..

Само ја можам да спијам или слабо, 2-3 часа или ич, 0 часа или ненормално премногу, 14 часа!? :drunk:
    Си правам екскурзии вака, не знам до кога..
    И мене ;(

Баш пишувам за ова и ми се појави ти..

Дали и ти коа си уморна ама утепана од умор не можеш после око да склопиш? :?: Како е можно тоа еј... Ми се деси и преку 24 часа да не сум спиена и не и не и нееееее, не може и готово ;(
    Ја не знам ни како издржуваме вака ..

10. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.517
    Допаѓања:
    5.604
    Овде бе се мудреци со мудри совети се насобрале да си е*еш векот, да си е*еш.
    И западњачо-источна ера на Водолијата воедно.
    Не, ние МаЌедонците не се даваме па шо сака нека биде. Јер кармичката лоза на Аце вајда.
    Со се балканско-македонски самоосвестен хумор вреден ко злато со се се.:)
    Елем, воедно и да го повлeчам ова од се срце

11. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.703
    Допаѓања:
    3.943

Камен
    Камен, на камено камен
    на камено камен, до него камен
    врз камено камен, до него друг камен
    на тај камен, камен​

На Mumoftwo30, Realist1 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  12. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.703
    Допаѓања:
    3.943
    Хахахаха и мене на тоа ми текна одма, не приметив дека си пишала прва:D

На Mumoftwo30, SummerGirl и Abeja им се допаѓа ова.
  13. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.742
    Допаѓања:
    4.246
    Емигрирај.

На eliesaab, Bitter-Sweet, SummerGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.517
    Допаѓања:
    5.604
    Со задоволство. (highfive)

На Realist1 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mr. Scratch

Mr. Scratch Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2020
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    4.027
    Не сум се родил во овој живот да сецкам салата..

На DS10 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    25.026
    Пејсажот по пат до работа ми е толку убав, возам точак, слушам Amanda Anne Platt & The Honeycutters и уживам апсолутно максимално најмногу.

Убав почеток на нова недела! :inlove:

17. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.269
    Допаѓања:
    40.210
    Сум го имал најчудниот сон од многу чудни сонови...

Ми стигнала покана за да бидам на некој настан. Нешто како Златна бубамара ама организирано од Фемина. И сите номинирани за таа година не викале таму за да ни даваат награди, па се снимало тоа со камери.
    Ама далеку помало и помалку гламурозно, Златна бубамара ама од Wish. Без Сашко Коцев. Дури и без Тино и Атанас. :D
    Не знам кој беше водителот, некој анонимус. Тоа салата беше малечка, полу празна, и се беше спонзорирано од Телекабел. :^)

И јас дојдов таму, не знаев никој, како изгубен Германец. Седнав како секогаш на страна, да не бидам нешто многу приметлив...

Иии почнаа да ги доделуваат наградите. Феминскиот Сашко Коцев почна да ги повикува добитниците. Со таа музиката од Златна бубамара во позадина се качуваа на бината. Па на големиот екран се појавуваше слика од нив и со никнејмот од форумот и лого од спонзорот Телекабел. :?:

И тука имаше претставување на победникот. Малку хумор, хехехе хахаха, па збореа за нивни постигнувања кариерни, приватни. А во позадина вртеа нивни постови со најмногу лајкови таа година.

Знам едно девојче го повикаа, и кажа дека работела за Space X. Била главен инженер таму, па не знам колку успеси имала таа година, дипломи, сертификати, достигнувања, пофалници.
    И ја дадоа наградата "златен тостер".
    Веројатно таа победи, врска немам.
    Ама знам дека си реков во себе: Били, не дај боже тебе да те повикаат, ќе се избрукаш, какви има успешни луѓе, ти си никој и ништо, гревче право. :(

И тука скоро манифестацијата завршуваше. Си викам добро е што не ме препозна никој, не требаше ниту да дојдам, а и онака џабе беше, ни дадоа по некоја утешна награда, и тогаш видов дека некои не беа ниту присутни да си ги подигнат. И тука по втор пат се покаав што не го знаев тоа и дојдов, мислев задолжително е. :|

Од нигде никаде дојде една жена 40+ ме гушна од позади.
    Ти ли си Били? Да не се препознав? Да ти кажам само дека те читам и многу добро пишуваш, многу ми се допаѓаат твоите размислувања и постови... Ја врска немам која беше... А во себе и по трет пат се покаав што дојдов. :(

И ај да си одам, по некои ходници направени во време на Југославија, како школо некое да беше... Кога ми требаше WC хитно. Го барам, барам... Вртам по едниот ходник, па по другиот, како лавиринт внатре. Не можам да издржам...

Се симнав и на приземјето. Најдов некоја соба, веројатно на хаус мајсторот со алат внатре, со се. Си викам тука ќе одам, не се издржува. Отидов до ќошето, и среќа таман да ја пуштам чешмата се разбудив. :$

Кога гледам саатот веќе треба да одам на работа. Ниту аларм сум наместил, ниту ништо, со ова промената... Ај среќа работам од дома па само се префрлив од кревет на биро. Сега ќе си ставам едно топло какао. И така. :)

На senjorita-v, DS10, Herrera и 6 други им се допаѓа ова.
  18. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.478
    Допаѓања:
    127.192
    :rofl::rofl::rofl:
    Чек, ми текна.
    Тоа бил @Bratot. 8)
    А, Роби Телекабел разбрал дека некои форумски тетки го свиѓаат, па поради тоа решил да спонзорира. :lol:

Тоа била @Briar Rose. :D

Можеби била @Biljarkata. :?:

На Briar Rose, Bratot, Billy Idol и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.130
    Допаѓања:
    4.153
    Никогаш, ама никогаш нема да ги разберам девојките/жените кои прават нокти, работат активно или самостојно дома или во салон а не се вешти тоа да го прават. Како некоја навика да стана нај лесно е то да се работи со седење и ајде сите ке прајме нокти. Не бе чоек не ве бива сите, добро имате земено курс за истото, ги знајте чекорите/постапките не велам не ама просто не сте сите ВЕШТИ да ги изработите ноктите совршено односно онака како што ке ви покажи клиентот слика како сака да бидат.
    Е сега, сакате пари, секој ден покачувате цени, а никако вие да се унапредите. Еве во мојов град врие такви, кој сака нека се лути само две девојки познавам шо толку ги прават совршени дури подобро од сликата што ке им ја покажиш. Сето останато треба сам дома да корегираш, да цртаат тоа е квантна физика, права линија? Хух... Не знам како воопшто одат луѓе праат нокти кај нив и плаќаат, ко не е то то само какво било клај го залепи типс тро потурпирај....

На KiT, sino.o.oka, christinnn и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.727
    Допаѓања:
    23.958
    Мене не ми е битно тоа шо неможат убаво да нацртат, туку шо некои незнаат убаво да ти ја направат формата. Ќе ти ги направат подебели, неубаво истругани, или еден подебел друг потенок.... на мене фала бого ми се нема таква погодено али од тоа шо го гледам низ слики на интернет..... се чудам како уопште им одат муштерии, или па ептен за поефтино праат нокти.
    Исто ме нервираат и тие шо не работат со добра опрема, квалитетна.
    Ми се случи еднаш после една недела да ми испопаѓат ноктите и никад више не отидов кај таа девојка.

На Selena01, SummerGirl и Youknow им се допаѓа ова.