Нино, мор. Да беше Лазаров способен да жали немаше да се смее на силувањето за кое му раскажа Латас. Него си дига гледаност преку мртвиот.
така е знам, периодот и така решив и почнав да правам работи кои мене ме исполнуваат, поминувам повеќе време со фамилијата и така, знам дека ова е правилно и дека се ќе си дојди на свое место ако продолжам вака ама тешко е кога некој кој до вчера сте биле цело време заедно наеднаш да ти сврти грб за без причина, ама пак сите знаеме дека се има своја причина па така и ова, може треба да направам место и одвојам време за поубав работи во мојот живот
Па според тоа што го пишувам неколку денови, дека ме стегаат градите и не сум добро заради другарките што ми вртат грб и ти сфати дека не ми се битни, океј така нека е Друштво има едно место, партнер друго место ама да се чуствуваш празно и осамен/а е најтешко, затоа кажав да имав партнер немаше толку празно да се чуствувам ама како и да е, секогаш ќе има некој што ќе гледа од друга страна на приказната како што му одговара
Скд видеово ме потсети на @Adidas888 @SummerGirl и како беше таа другата најмногу шо се расправаше на темата должина на машкоста ич не ми текнува сеа за да ја тагнам https://vm.tiktok.com/ZMhCye25r/
Ве молам само немојте да одите медицина ако стварно не ви е желба и ако не ви одат природни науки. Иако сите велат дека се се учи.. точно дека да, но многу е подруго кога некои работи ги повеќе разбираш и кога ги учиш со кеф, те интересираат. Јас на пример не знам да кажам ни А ни Б математика и секако дека можам да се запишам на тој факултет и дека евентуално ќе го завршам без кеф и изморена поради тоа што цело време сум учела по цели денови бидејќи не ме влече струката.. истото е и со историја. Така да немојте да одите медицина бидејќи демек е најперспективен што е можеби точно ама на крајот од вас ќе зависи се, не е поентата да ѓи минеш само лекциите поентата е да научиш и да се внесеш во тој материјал. Ова го кажувам затоа што пред неколку дена слушнав коментар од колега како сите оцени му биле 6-7 и буквално коските не ги знаел, органите ( основни работи ) ама што го било гајле кога тој ќе земал 100.000 плата во иднината. Тоа е целата поента на ова мислење. П.С. исто важи и за градежен, информатика… било што, сега ја земам медицината како пример затоа што јас сум студент и слушам секакви коментари и јадете си јаболки затоа што 50% на факултетот гураат заради пари и перспективност. Срамота е, еден ден луге ќе зависат од вас. Ќе завршат градежен факултет ради перспективност и после зошто се случуваат трагедии како во Нови Сад.. епа еве зошто.
Лазаров беше тој што му помагаше на Зоки кога му беше најтешко до последно, а тоа кој како жали и колку му е тешко не сме ние да кажеме секој си знае за себе како поминува низ се тоа.
Сите помагавме со тоа што дониравме, и на сите ни е жал, па не сите си правиме реклама од нечија смрт..
Пред се беа блиски соработници, другари, пријатели и зад затворени врати имаат работи кои само тие знаат низ што се поминале, тагата, гневот кон нешто, се тоа помешано... сигурно има причина и за тоа што последно го објавил.
Жал ми е за несреќата во Нови Сад, ама многу се изнервирав за одложувањето на концертот на Шерифовиќ. Се другарките го чекавме 2 месеца, и го презакажа за ден за кој немам шанса да отидам. Ако некоја сака, имам 4 карти за продавање. Ние ги купивме по 1200, би ви ги дала за по 900. За фан пит, најубавото место.
Викаат веѓите се сестри, ама не близначки. Моиве па како растат скроз различни и невозможно да ги направиш слични, прави снаа и свекрва се
оти ништо не изградишто си е сигурно сигурно си е, не гради ништо, нема да има ризик да се случи некоја несреќа
Od LAZAROV poodvratno ,policemerno ,i egoisticno stvoremje nema.Prostitiutkite pred MTV ,se pocesni- nudat usluga i dobivaat pari.Ovoj za publicitet,slava i pari bi napravil SE,i pravi SE.Gi koristi site do MAKSIMUM.Ama ima KARMA,site od toj vid tazno zavrsuvaat ili pak isplakaat nivnite deca.Oma koga se smeea so LATAS za siluvanjeto i posle kao ne sme go razbrale nie glupite i navni ,e odvraten cin na NEPOCITUVANJE NA TUG ZIVOT.
https://centar.mk/blog/2024/11/02/p...gBCWVashErHIcAnMzQ_aem_02wLDisC_mkol__fO9iauA Им покачија пензиите и одма почнаа со будалеење.
Денес за овошно освежување, свежа само што пресечена лубеница. 2 ноември, мене ми е 2 август или септември. Ако само нека потрае времево, убавини е.
Било која песна што ја пуштаат на радио станици, колку и да е добра нема промашај а да не ја замразам. Абе две недели минимум секој ден по 20 пати на ден истите па истите две-три песни. Аман. Алергична сум веќе. Радио се слуша на работа у позадина цело време е уклучено ради колешкиве иначе да бев сама ќе си седеше изгасено.
Убаво беше времето денес. Се прошетав и бев на гости. Кај колешка. А, уште поубаво може и тоа што е сабота денес. А, саботните вечери се посебно убави.