Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Нино, мор.
    Да беше Лазаров способен да жали немаше да се смее на силувањето за кое му раскажа Латас.
    Него си дига гледаност преку мртвиот.

eliesaab, DS10, GirlLove and 2 others like this.
  2. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

:rofl::rofl:
    така е знам, периодот и така решив и почнав да правам работи кои мене ме исполнуваат, поминувам повеќе време со фамилијата и така, знам дека ова е правилно и дека се ќе си дојди на свое место ако продолжам вака ама тешко е кога некој кој до вчера сте биле цело време заедно наеднаш да ти сврти грб за без причина, ама пак сите знаеме дека се има своја причина па така и ова, може треба да направам место и одвојам време за поубав работи во мојот живот :f::sun:

GirlLove and Wojak like this.
  3. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

4. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Значи ни на тебе не ти е битно баш за нив, туку само нејќеш да си сама.

Authentic likes this.
  5. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

Па според тоа што го пишувам неколку денови, дека ме стегаат градите и не сум добро заради другарките што ми вртат грб и ти сфати дека не ми се битни, океј така нека е
    Друштво има едно место, партнер друго место ама да се чуствуваш празно и осамен/а е најтешко, затоа кажав да имав партнер немаше толку празно да се чуствувам ама како и да е, секогаш ќе има некој што ќе гледа од друга страна на приказната како што му одговара

6. Realist1

Realist1 Популарен член

Скд видеово ме потсети на @Adidas888 @SummerGirl и како беше таа другата најмногу шо се расправаше на темата должина на машкоста ич не ми текнува сеа за да ја тагнам :lol:
    https://vm.tiktok.com/ZMhCye25r/

Adidas888 and SummerGirl like this.
  7. Stella1111200

Stella1111200 Истакнат член

Ве молам само немојте да одите медицина ако стварно не ви е желба и ако не ви одат природни науки.
    Иако сите велат дека се се учи.. точно дека да, но многу е подруго кога некои работи ги повеќе разбираш и кога ги учиш со кеф, те интересираат. Јас на пример не знам да кажам ни А ни Б математика и секако дека можам да се запишам на тој факултет и дека евентуално ќе го завршам без кеф и изморена поради тоа што цело време сум учела по цели денови бидејќи не ме влече струката.. истото е и со историја.
    Така да немојте да одите медицина бидејќи демек е најперспективен што е можеби точно ама на крајот од вас ќе зависи се, не е поентата да ѓи минеш само лекциите поентата е да научиш и да се внесеш во тој материјал. Ова го кажувам затоа што пред неколку дена слушнав коментар од колега како сите оцени му биле 6-7 и буквално коските не ги знаел, органите ( основни работи ) ама што го било гајле кога тој ќе земал 100.000 плата во иднината. Тоа е целата поента на ова мислење.
    П.С. исто важи и за градежен, информатика… било што, сега ја земам медицината како пример затоа што јас сум студент и слушам секакви коментари и јадете си јаболки затоа што 50% на факултетот гураат заради пари и перспективност. Срамота е, еден ден луге ќе зависат од вас. Ќе завршат градежен факултет ради перспективност и после зошто се случуваат трагедии како во Нови Сад.. епа еве зошто.

MeowMeow, Selena01 and IvvaNeo like this.
  8. Bratot

Bratot Форумски идол

Лазаров беше тој што му помагаше на Зоки кога му беше најтешко до последно, а тоа кој како жали и колку му е тешко не сме ние да кажеме секој си знае за себе како поминува низ се тоа.

FridaodaMk and SummerGirl like this.
  9. нина122

нина122 Популарен член

Сите помагавме со тоа што дониравме, и на сите ни е жал, па не сите си правиме реклама од нечија смрт..

10. Bratot

Bratot Форумски идол

Пред се беа блиски соработници, другари, пријатели и зад затворени врати имаат работи кои само тие знаат низ што се поминале, тагата, гневот кон нешто, се тоа помешано... сигурно има причина и за тоа што последно го објавил.

SummerGirl and ForeverME like this.
  11. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Жал ми е за несреќата во Нови Сад, ама многу се изнервирав за одложувањето на концертот на Шерифовиќ. Се другарките го чекавме 2 месеца, и го презакажа за ден за кој немам шанса да отидам.
    Ако некоја сака, имам 4 карти за продавање. Ние ги купивме по 1200, би ви ги дала за по 900. За фан пит, најубавото место.

GirlLove likes this.
  12. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Викаат веѓите се сестри, ама не близначки.
    Моиве па како растат скроз различни и невозможно да ги направиш слични, прави снаа и свекрва се

MeowMeow, SummerGirl, Stark and 3 others like this.
  13. нина122

нина122 Популарен член

Ако ништо друго, барем тоа што Зоран Заев го изгради нема да не убие никогаш.

14. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

:rofl:оти ништо не изгради:rofl:што си е сигурно сигурно си е, не гради ништо, нема да има ризик да се случи некоја несреќа

Anie93, GirlRose, Selena01 and 10 others like this.
  15. ani23

ani23 Популарен член

Od LAZAROV poodvratno ,policemerno ,i egoisticno stvoremje nema.Prostitiutkite pred MTV ,se pocesni- nudat usluga i dobivaat pari.Ovoj za publicitet,slava i pari bi napravil SE,i pravi SE.Gi koristi site do MAKSIMUM.Ama ima KARMA,site od toj vid tazno zavrsuvaat ili pak isplakaat nivnite deca.Oma koga se smeea so LATAS za siluvanjeto i posle kao ne sme go razbrale nie glupite i navni ,e odvraten cin na NEPOCITUVANJE NA TUG ZIVOT.

DS10, IvvaNeo and нина122 like this.
  16. нина122

нина122 Популарен член

Баш така

17. DS10

DS10 Истакнат член

Mumoftwo30 and GirlLove like this.
  18. Dalene

Dalene Истакнат член

Денес за овошно освежување, свежа само што пресечена лубеница.
    2 ноември, мене ми е 2 август или септември.
    Ако само нека потрае времево, убавини е:sun:.

19. A Girl ^_^

A Girl ^_^ Нов член

Било која песна што ја пуштаат на радио станици, колку и да е добра нема промашај а да не ја замразам.

Абе две недели минимум секој ден по 20 пати на ден истите па истите две-три песни. Аман.:@

Алергична сум веќе. :@:@:@

Радио се слуша на работа у позадина цело време е уклучено ради колешкиве иначе да бев сама ќе си седеше изгасено.

20. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Убаво беше времето денес. Се прошетав и бев на гости. Кај колешка.

А, уште поубаво може и тоа што е сабота денес. А, саботните вечери се посебно убави.