Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.478
    Допаѓања:
    127.155
    Нино, мор.
    Да беше Лазаров способен да жали немаше да се смее на силувањето за кое му раскажа Латас.
    Него си дига гледаност преку мртвиот.

На eliesaab, DS10, GirlLove и 2 други им се допаѓа ова.
  2. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2022
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    429
    :rofl::rofl:
    така е знам, периодот и така решив и почнав да правам работи кои мене ме исполнуваат, поминувам повеќе време со фамилијата и така, знам дека ова е правилно и дека се ќе си дојди на свое место ако продолжам вака ама тешко е кога некој кој до вчера сте биле цело време заедно наеднаш да ти сврти грб за без причина, ама пак сите знаеме дека се има своја причина па така и ова, може треба да направам место и одвојам време за поубав работи во мојот живот :f::sun:

На GirlLove и Wojak им се допаѓа ова.
  3. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2024
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    1.354
  4. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    25.025
    Значи ни на тебе не ти е битно баш за нив, туку само нејќеш да си сама.

На Authentic му/ѝ се допаѓа ова.
  5. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2022
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    429
    Па според тоа што го пишувам неколку денови, дека ме стегаат градите и не сум добро заради другарките што ми вртат грб и ти сфати дека не ми се битни, океј така нека е
    Друштво има едно место, партнер друго место ама да се чуствуваш празно и осамен/а е најтешко, затоа кажав да имав партнер немаше толку празно да се чуствувам ама како и да е, секогаш ќе има некој што ќе гледа од друга страна на приказната како што му одговара

На GirlLove, Stella1111200 и nextredstyle им се допаѓа ова.
  6. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.739
    Допаѓања:
    4.227
    Скд видеово ме потсети на @Adidas888 @SummerGirl и како беше таа другата најмногу шо се расправаше на темата должина на машкоста ич не ми текнува сеа за да ја тагнам :lol:
    https://vm.tiktok.com/ZMhCye25r/

На Adidas888 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  7. Stella1111200

Stella1111200 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    290
    Ве молам само немојте да одите медицина ако стварно не ви е желба и ако не ви одат природни науки.
    Иако сите велат дека се се учи.. точно дека да, но многу е подруго кога некои работи ги повеќе разбираш и кога ги учиш со кеф, те интересираат. Јас на пример не знам да кажам ни А ни Б математика и секако дека можам да се запишам на тој факултет и дека евентуално ќе го завршам без кеф и изморена поради тоа што цело време сум учела по цели денови бидејќи не ме влече струката.. истото е и со историја.
    Така да немојте да одите медицина бидејќи демек е најперспективен што е можеби точно ама на крајот од вас ќе зависи се, не е поентата да ѓи минеш само лекциите поентата е да научиш и да се внесеш во тој материјал. Ова го кажувам затоа што пред неколку дена слушнав коментар од колега како сите оцени му биле 6-7 и буквално коските не ги знаел, органите ( основни работи ) ама што го било гајле кога тој ќе земал 100.000 плата во иднината. Тоа е целата поента на ова мислење.
    П.С. исто важи и за градежен, информатика… било што, сега ја земам медицината како пример затоа што јас сум студент и слушам секакви коментари и јадете си јаболки затоа што 50% на факултетот гураат заради пари и перспективност. Срамота е, еден ден луге ќе зависат од вас. Ќе завршат градежен факултет ради перспективност и после зошто се случуваат трагедии како во Нови Сад.. епа еве зошто.

На MeowMeow, Selena01 и IvvaNeo им се допаѓа ова.
  8. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.673
    Допаѓања:
    16.120
    Лазаров беше тој што му помагаше на Зоки кога му беше најтешко до последно, а тоа кој како жали и колку му е тешко не сме ние да кажеме секој си знае за себе како поминува низ се тоа.

На FridaodaMk и SummerGirl им се допаѓа ова.
  9. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.604
    Допаѓања:
    13.085
    Сите помагавме со тоа што дониравме, и на сите ни е жал, па не сите си правиме реклама од нечија смрт..

10. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.673
    Допаѓања:
    16.120
    Пред се беа блиски соработници, другари, пријатели и зад затворени врати имаат работи кои само тие знаат низ што се поминале, тагата, гневот кон нешто, се тоа помешано... сигурно има причина и за тоа што последно го објавил.

На SummerGirl и ForeverME им се допаѓа ова.
  11. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    478
    Жал ми е за несреќата во Нови Сад, ама многу се изнервирав за одложувањето на концертот на Шерифовиќ. Се другарките го чекавме 2 месеца, и го презакажа за ден за кој немам шанса да отидам.
    Ако некоја сака, имам 4 карти за продавање. Ние ги купивме по 1200, би ви ги дала за по 900. За фан пит, најубавото место.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.612
    Допаѓања:
    21.718
    Викаат веѓите се сестри, ама не близначки.
    Моиве па како растат скроз различни и невозможно да ги направиш слични, прави снаа и свекрва се

На MeowMeow, SummerGirl, Stark и 3 други им се допаѓа ова.
  13. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.604
    Допаѓања:
    13.085
    Ако ништо друго, барем тоа што Зоран Заев го изгради нема да не убие никогаш.

На Billy Idol, Deus ex mahina, forumce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.444
    Допаѓања:
    12.221
    :rofl:оти ништо не изгради:rofl:што си е сигурно сигурно си е, не гради ништо, нема да има ризик да се случи некоја несреќа

На Anie93, GirlRose, Selena01 и 10 други им се допаѓа ова.
  15. ani23

ani23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    904
    Od LAZAROV poodvratno ,policemerno ,i egoisticno stvoremje nema.Prostitiutkite pred MTV ,se pocesni- nudat usluga i dobivaat pari.Ovoj za publicitet,slava i pari bi napravil SE,i pravi SE.Gi koristi site do MAKSIMUM.Ama ima KARMA,site od toj vid tazno zavrsuvaat ili pak isplakaat nivnite deca.Oma koga se smeea so LATAS za siluvanjeto i posle kao ne sme go razbrale nie glupite i navni ,e odvraten cin na NEPOCITUVANJE NA TUG ZIVOT.

На DS10, IvvaNeo и нина122 им се допаѓа ова.
  16. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.604
    Допаѓања:
    13.085
    Баш така

17. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.697
    Допаѓања:
    3.939
    На Mumoftwo30 и GirlLove им се допаѓа ова.
  18. Dalene

Dalene Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2024
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    2.459
    Денес за овошно освежување, свежа само што пресечена лубеница.
    2 ноември, мене ми е 2 август или септември.
    Ако само нека потрае времево, убавини е:sun:.

На carangigia, Mumoftwo30, Carpediemm и 2 други им се допаѓа ова.
  19. A Girl ^_^

A Girl ^_^ Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    7
    Било која песна што ја пуштаат на радио станици, колку и да е добра нема промашај а да не ја замразам.

Абе две недели минимум секој ден по 20 пати на ден истите па истите две-три песни. Аман.:@

Алергична сум веќе. :@:@:@

Радио се слуша на работа у позадина цело време е уклучено ради колешкиве иначе да бев сама ќе си седеше изгасено.

20. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    400
    Убаво беше времето денес. Се прошетав и бев на гости. Кај колешка.

А, уште поубаво може и тоа што е сабота денес. А, саботните вечери се посебно убави.

На eliesaab, SummerGirl, carangigia и 5 други им се допаѓа ова.