И јас видов случајнопрво што ми текна е дека е некоја шега, али па после викам па рано е не сме април. Ништо страшно секако немаме некој баш секс шоп... Нека им гласи слоганот сега "Посетете ја online страницата на Нептун нема што нема"
За тие што го слават католички Божиќ е супер, ама ние до толку сме навлезени во некои постмодерни шеми и американизација....
Во Ге веќе се продаваат новогодишни украси. Има и колачи. И по завршување на нивниот Божиќ се продава тоа што е останато.
Супер, остај ти Германија.... Кај нас што праат со Хеловин, мене ми е глупо. Супер тоа што се продава се по нивниот Божиќ, па ќе можеш да си купиш и за нашиот, мож по пониски цени.
Ма каков Хеловин. И тука слават. Во некои бутици се продаваа костими. Во Џамбо однапред изложуваат за Божиќ, Велигден
Реалноо Ugs или како и да се викаат... no ofence за тие што си носат, но мене ми се пресмешни, и се чудам како одат во нив..
Секс играчките во Нептун ќе се продаваат само онлајн. Пак ќе доставуваат во кутии, во црни вреќи, облакаш црн мантил, ставаш перика и темни наочари за да го подигнеш дилдото од карго, ништо страшно, нема на каса да се продаваат.
Шо ви е поентата шо се фотошопирате до непрепознатливост? Шо и пред кого докажувате? Али буквално личен опис сменет, тело сменето, све.. У живо сосема други. Уште па на слики позирање самоуверено, па напрчени муцки јаоооо. Али далеку од самодоверба е ова вашево, мнооогу далеку чим се фејкате. Сами себе си се лажете, нишо друго. Кога тогаш ќе треба да се појавите, иииии? Не ви е малкуцка незгодно така да се појавите, сосема други? Пичку матер значи со ова фејкањево, аман коа ли ќе искочи од мода .. Дур сум у мрчаторски муд.. Напрчени муцки ич не се се женствени ниту привлечни, као спремни за пушење или шо е целта? Оф не, кисчиња давате.. Значи атрактивно ич не е, туку евтино изглеате така. Со филериштата напукани па особено е привлечно. Софистицираност 0. Уште поглупо ми е коа со вашите девојчиња, ќеркички исто така позирате, и ги учите да бидат ваша мини копија. Ваша работа крај краева, гајле ми, сакам само да промрчам, ако смеам Може требаше ова кај непопуларните мислења да иде али нмв ај.
Сдк дека ова сум јас кога едвај се воздржувам да не се скарам со некој или да не се умешам во некоја караница
Другарка имаше вакви и страшно се лизгаат доколку е и малку подмрзнато. Еднаш глава ќе скршеше и од тогаш не ги ставила.
Јас се извињавам ако треснам некоја глупост оти од имотно правни работи не сум најначитана ама стварно ме изнервира нешто што прочитав. Нека ме корегира некој ако згрешам. Наводно станарите во зградите од Дајмонд после година дена и више немале имотни листови. И тоа во превод значи дека они немаат легален документ дека станот е нивен и со тоа не можат да го продадат, издадат под кирија, стават под хипотека итн. Пробале и со адвокат, ништо, чекале и си чекале. И слично имав прочитано и за други елитни комплекси. И ја уствари скоро дознав дека градежна фирма може слободно да нуди новоизградени станови на продажба и да ги продава без обезбеден легален документ за станот. И исто така ме чуди зашто побогу луѓе земаат демек лУкСуЗнИ станови кај што бог знае дали се по стандарди градени, оти како да ви кажам ама колку поголемо име, толку полесно да фатиш врски да градиш без дозволи, со крш материјали итн, да фукнат ѓавол ипол пари за гарсоњера што пази, не е нивна на хартија. Ама битно имале трговски до гз. Нема да сфатам еве.