1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.832
    Допаѓања:
    15.705
    Неам галје, ги слушам, аха да му велам така е.

2. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.225
    Допаѓања:
    2.992
    Аааааа за тебе само чатов од фемина е тогаш додека да се разбереш на приватен чат ехееее има коса да ти побели :D

3. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.399
    Допаѓања:
    11.930
    Најдов едно земјиште убаво кое што ми изгледа идеално за викенд куќа градење, го имам гледано и порано дека се продаваше ама сега пак ми дојде во ум.. Најдов на катастар на чие име се води, и ја најдов жената на фб, знам дека е она бидејќи земјата им е пола пола со маж и, а она маж и го има тагнато на слика на фб и по името и презимето знам дека се тие.. Тоа земјиште долго време стоеше дека се продава, ама не знам дали они се нови сопственици или не успеале да го продадат.. Дали ќе биде глупо ако и пишам да се распрашам, дали го продаваат, итн, можеби ќе испадне нешто, ќе ми дадат убава цена.. Ама да не е глупо да и пишам, да не ме праша како ме најде, да не е малку манјачки, ама па од друга страна на катастар ги имаш сите податоци на сопственикот на земјата, имаш име, презиме, адреса.. Дајте ми памет..

4. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.592
    Допаѓања:
    176.560
    Пиши, ништо не губиш.

На нина122 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.399
    Допаѓања:
    11.930
    Ај утре од сабајле ќе и пишам..

6. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    15.928
    Допаѓања:
    123.575
    Ако ти фаќа око, прашај културно. Кажи дека си видела оглас порано.
    Нема да им дојде манијачки.

На нина122 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.484
    Допаѓања:
    18.225
    Nina ako se sramis daj jas ce pisham

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.484
    Допаѓања:
    18.225

Ama.jas sum samo zainteresiran za mestoto, ne sum za mazho ili zhenata. Odma ti na skokotlivi raboti mislish ili ljubomorna sii??

9. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.181
    Допаѓања:
    162.208
    Многу ме нервира одење преку ред. |( Колку и да се брзам, не можам да се туркам. Па уште ако треба меѓу многу луѓе да поминам за то - не, не. А, кога некој ме убедва дека бил пред мене го прашвам тој шо екшли беше пред мене. Сем во продавница, на други места прашвам кој е последен и кај завршва ред за да се "паркирам". И пошто прашвам тој шо вистина е пред мене - знај оти ми одговори. Периодов особено имам ситуации со женички зад мене шо ми велат да им чувам редот за да седнат. И јас знам дека е зад мене и кога некој се паркира зад мене им кажвам дека има женичка. Па многу ме нервират ко ќе речат "Па СиТе СмЕ бОлНи ТуКа", грл емпатија. Сме. Ама сме различни години, различни болести и различно се носиме со истите. Да, болна жена на 80 не можи да чека долг ред и ако ти е толку важно да си зад мене, та "магично" ќе ја викнам пред мене. Некогаш седнуваат и пред мене па пред да им дојди ред ќе подвикнам дека можи да дојди дека ред ѝ е. Ко океј е седнат да "држиш" ред. Ама мора некој да знај во редот инаку можиш кај било да се пикниш и не е то то.

Имав ваква ситуација пред два месеци ко чекав за ехо. Едни последни шо стигнаа буквално одма влегоја истрчаа дур станвав за мој ред (немаше редица туку сите седевме и генерално знаевме кој после кој е према то како влегваме во чекална од кога се најавувавме на шалтер). Па ме убедваа во ходникот дека чекале. Па овие другите ко му се пуштија дека никој не ги виделе ни в ходник ко иделе и дека само ако глумат дека биле тука не значи дека биле. :D Пак влегоја, ама ко влегвав после нив, жените в ходник слушнав дека уше ги решетат и на излегвање и то мислам дека е пресмешно пошто и дотичниот господин со his manchild имаа лице да им се дерат. :D Најинтересно кога некој прај грешно нешто вака глупо, како одење преку ред, и кога е осуден за то - ми се реакциите негови. Како намрштени и како да немаат право другите да се лутат, а сите знајме пред нив ако влези некој и би се степале. Светот не се врти околу вас. Вашиот свет - можеби. Туѓиот не. И колку побрзо ќе се помирите поќе ќе се заштитите од "навреда" кон вашето "лик и дело". :makeup: :*