Сдк маркетинг менаџер на годината. Учите децааа џабе ви е дипломата на поклон. Замисли нова година, празници, снегови зимаа и му текнува ај по една виљушка гратис, кое iq треба еј
Вакви дома цел сервис имаат моите. Полоши виљушки не постојат. Тупи се скроз. Не дај боже да треба да боцниш нешто со нив, како на пример слатко... Секогаш кога мајка ми ќе ми даде од овие, ја менувам за друга. Од друга страна, лажиците што ги даваа, со долгите рачки се топ. И шолчињата не се лоши.
Посебно оние малите лажичиња се најидеални, до сега највеќе ми се најдувало тоа, браво за Bravo(caffe)
Jас ни со кола одам поради гужви, ни со бус, пешки многу побрзо стигнувам. Па со кола да барам паркинг. Минатиот пат кога бев да земам едни резултати мм не можеше место да најде, па мораше да излезам од кола и да кружи, и не најде место, среќа што не се задржав многу.
Били бе ова само на балканот можеш да го најдеш де поврзаноста на кафето со виљушката… шпагети ли продава или зелка инсче рѓосуваат после миење ако несакајки ја оставиш да се исцеди на подлога шо ја држи водата ама тоа е друга тема
А локумче, слатко со кафето со што ќе го буцнеш? Искрено не знам за рѓосување. Нема ниту една рѓосана, може дека во машина се мијат? Врска немам. Ја се молам да рѓосаат за да купат други, оти полоши виљушки од овие нема. Од друга страна пак, колку пати ме спасиле во животот, си имав цел прибор во ранец. А човек сум, што секогаш сака со прибор да јаде каде и да оди.
Ете ти јак поклон за Сикрет Санта Или солиден поклон за овие подмитувачите. Мала пажња. Виљушка бе, кафе и виљушка.. Ама добро, некој може и меша со неа. Како што има луѓе кои јадат паста со лажица, чипс со лажица. Не знам торта со што јадете, мене со лажица ми е потешко, понепрактично. @нина122 така е, десертни се тие, али небитно тоа, попрактично ми е и со најобична.
Зашто луѓето од нас се откажуваат и си одат од нашите животи без никаква причина, без најава, само ги снемува одеднаш, као тука е, ама нема време за да ти пише, да ти се јави, едноставно ти ако не го побараш прв, исто како да не постои..
Пример може подметач за шоља кафе со некој божикен цртеж на него на едни да има дедо мраз на други елка на трети подароци и да можеш да си направиш еден комплет од подметачи ама ја технолог не се разбирам у маркетинг сеа така ми дојде идеава
Е ова не сум го знаел дека се за торта. А сакав да пишам дека само за тоа се корисни. Добро. Кафе и торта. Се чини како добар маркетиншки трик.
Ama zagadeno e be mac. Kaj da odis? Doagas doma smrdis na zapaleni gumi. da iame vist vozduh?? Idam peski. Lani zimata sekoja vecer pesacev po 4-5km Letno vreme isto ne vlagam u bus. Ama bar dises navecer.