Сдк дека ова ,,ко” делува многу селски. Знам и на дијалект некој имаше, битолски знам. Ама зборам коа некој намерно, место кога/кога користи ко. Не мора сѐ можно да кратиме. Јас поише ко го користам за замена од како. Како да го видов? Ко да го видов? Ама од коа-ко… ко го видов. Коса ми се крева
Не знам дали викендите ме прават да ја мразам работната недела или работната недела ме прави да ги ценам викендите... се осеќам fucked either way
Декември иде, може Панче да почне да ги тресе продавачите на пиротехника. Ама упс...голем дел се кај Битпазар а викаат нешто таму духови имало, па се плашел Панчета.
Сабајлево видов во група за книги, рецензии, препораки итн.. Пост од некојси Горан каде што исмејува женско тело, бидејки јадела, не внимавала била дебела.. И тоа одобрено од администраторите. How?!!!!! Знам млади девојки со таков тип на тело членки во таа група.
Изгледа само мене во недела ми скурчува од викенд и едвај чекам да дојде понеделник, а во текот на неделата ми скурчува од работна недела и едвај чекам да дојде викенд. И така во круг. Да одморам од работа, па да одморам од дома.
Она чувство кога кучињата подобро позираат од тебе Позитива на денот ми се Да не пишувам еден под друг пост , маж се бричи и средува у вц , јас пребарувам онлајн поклони за внуците и за 3 фамилии што сме блиски тука да им направам поклони и пакетчиња за Божиќ плус по некоја божиќна честитка , па уз пат да видам што попусти кружат за Блек фрајдеј. Е така, имајте убав ден
Играва е совршено место каде што можеш да си ја тестираш инаетливоста и тврдоглавоста Тим Б, ви реков да се порадувате, али нема така лесно да биде До скоро преглупа ми беше, како волку заразна ми стана еве не знам
Хахахахах Феминке бе, ги изруга дијалектите, ко ние малку да кратиме зборови Да, го користам за 'како', србизам тибам само ти иде.. Ете во другите дијалекти, го употребуваат за 'кога', али глупо е да речеш сељачко. Нека си се употребаат дијалектите, баш се јаки.
А шо па сеа ја крива?? Кај го поддржав твојот дијалект, пак не чинам Па не е, не е ко вашите, вашите се поспецифични
Мојот? Од кој знаеш кој е мојот дијалект, па и дали воопшто имам Без нервози, немој да се вознемируваш
Луѓе со менталитет "само првиот е прв" се со скриени комплекси да бидат најдобри, над сите. Значи не амбициозни, туку болно амбициозни до степен да омаловажуваат сечиј друг успех полош од нивниот.
Понекогаш, сродните души не доаѓаат во форма на љубовен интерес. Понекогаш сродните души се некои пријатели кои не се откажале и се секогаш тука за тебе, низ сите твои фази и верзии, те знаат најдобро од сите и те сакаат искрено.