Со (без) сирење или со (без) шунка и кашкавал? Јас со (без) сирење ги обожавав, немаше шанси да поминам, а да не купам.
Нека им ја хакираат можеби кога ќе ја вратат ќе им текне да има понекогаш за нас смртниците во некој маркет тоа што го пишува на флаер, во 8 сатот во 2 маркети ми кажуваат дека тоа што е на флаер веќе се продало т.е си го поделиле меѓу себе, а во маркетот јас и вработените таму. Во кам секогаш наоѓам се од флаерот
Зошто да се нервираш и губиш од лепота, нека ги нека се глупираат, и си се па...бескрајно глупи ваљда. Само игнор, како беше она s/he's a keeper, just keep her/him away. Тоа ме потсети, заедно со нив и, јер ипак Спојлер: . Јас на нив им посакувам исто што и на сите остали, да почуствуваат што значи внатрешен мир, среќа, љубов, идентитет, исполнетост...живот. Ама џабе ја им посакувам, кога се сувише глупи за да тоа го остварат.
Тамам овие од ДУИ убо се распослани пред Уставен суд, нека пренаменат само целта на протестот и нека продолжат
И хакериве се најверојатно некои незадоволни муштерии Инаку некни налетав на правосмукалки, телевизори, соковници... шо е ова упм си реков да не се споија Стокомак со Нептун, Сетек... како контратежа на нашиот долгоочекуван Лидл
Ми се падна омилената колешка за Сикрет Санта, ќе и купам некој убав подарок.. Јас излеа пак сум се паднала кај некоја стипса, секој на секого кажа кој му се паднал, за мене никој не кажа, малер невиден сум.
Аа така, се при рака да е, е дури тогаш нема мани да наоѓаш после за флаерите, нема шо нема да има Лидл само шо ќе почни со работа одма капут За џабе ни го е*аа кружнио
@Bratot тек тротоарот Ќе покренам иницијатива за отварање и на Стокомак во близина на Bliss да биди цело е кога има се
Тротоарот На карши Јаворот шо е има муабети Стокомак дека ќе го зема, ако биде и тоа има да ја биде големата тука Гледаш автобуска кај Блисот акнаја... Си велам шубо е да можеше патарина приватно да се наплаќа, одма тука ќе поставев еден киоск и удри бате после
Јас секогаш купувам убав подарок, и лани потрошив 1200 денари, ама сега го ограничиле буџетот, повеќе од 400 не смеам да потрошам, што е глупост, јер за 400 денари нема ништо, дури ни убав приврзок за клучеви.
Можам чаша, книга, приврзок, нотес, има во Зиа до 600 денари убави обетки можам да купам, ваљда нема да проверуваат дали е точно 400 денари, нешто ситно за тие пари.. До 400 треба да е, можеш и за 50 денари, ама да гледаш да не е над 400.. Иначе лани кај нас имаше стварно багатела поклони купувано, имам пишувано, оваа година од таа причина е ограничено за сите да добијат дрангулии.
Епа и да си се паднала на некој стипса како што велиш,секако ќе ти купи ефтин поклон штом ви е сумата до 400 денари.