Zivotov kolku mi e rolerkoster do vcera zivci kinam, deneska ubaj vesti dobivam od drugi raboti. Merakojna
Среќен роденден. Другарка ми е астробогиња, следи хороскопи, сонца, месечини, соѕвездија, постојано вели дека стрелците биле најдобри знаци.
Леле стварно, седам и наеднаш бам, мислиш кола експлодира.. и баш и ја со свеки седев, и вика ги видела деца како од оние бомби петарди што се како ставале во пластично шише, за погласно да пукале… Си викам човече, како им текнало еј.. буквално ко експлозија е.
Колку бев исплашена, добро поминав.. Ми пуштија музика, најскапата музика у живот, 15 минути, 16 илјади, и така..
Колку безобразен народ значи. Да ми се јавиш зошто ја продавам бебешката опрема, да си ја чувам за 2ро???!!! Без осет луѓе! Лечете се!
Прашај ја дали планира да дојде да ви свети кога ќе решите да правите уште едно, да не утнете некаде работа да има надзор..
Хахахаха јас кога подарував алишта од бебето, ми се јавија со овие зборови: “Ние купуваме а ти сега ќе ги даваш”
Па его си му допрела, си му го парчосала, ццц срам те било Изглеа ова се дешава ако емоционално си недораснат, и не можеш да се справиш со себе си на соодветен начин. Џабе интелектот, ако интелект може да се рачуна и тоа.. Не е баш за пофалба да си теоретски добро поткован, ама у пракса слабо да ти иде. А егото ќе експлодира некој ден, од што е прејако ама не се даваш Иначе, не знам како таквите ликови не приметуваат дека не даваат баш најсјајна слика за себе. Еднаш, двапати, трипати, ама четвртиот веќе знаеш на што си, и добро го проценуваш. Просветлување, 'спасување' на светот, тон мудрости, филозофско паламудење, притоа потценувајќи ја рајата која не му е на нивоу... и на крај, пропаѓа у вода цел труд кој го вложува за да се претстави у фино светло. Автоматски ти станува крајно одбивен.
Најчудно е што не е толку блиска оаоба за ова да се дрзне да го рече. Како за друго бош муабет и ми се избаци со ова. Ме изнасмеа хаха Штета што не очекував вакво нешто и ме остави без зборови имаше како драматурска пауза и прво што ми текна беше доста ни е, а реално требаше вакво нешто да и речам и да исклучам секако не ми требаат вакви луѓе во животот.
Otvoriv reels malce pred spienje da pogledam sw iznaplakav. Nekoi srbi pocozrasni bea zivea vo trosna soba i im kapi, i zenata vika. Meni ne treba nista imam sve.. Se iznaplakav i pomisliv kolku se skromni samo so imaat krov kakovv takov nas glava tro hrana i obleka..
https://360stepeni.mk/video-gerasim...nesuvane-na-grupa-maloletnitsi-vo-kapishtets/ соберете си ги бе дечиштата??? Завчера на 5ка фрлаа петарди на коли. Ќе земе некој ќе ви го врати превоспитано. Како смеат на коли да фрлаат петарди? И да уништуваат јавно добро??