Ако ми го вознемируваш радарот со твојата безосетност има шанси да те забележам. Не се сметам себеси за препотентна ама го вадам најлошото од мене за невоспитани ѓубриња
Се чудам како има сеуште луѓе шо купват фуш патики (најк,адидас и др) од страници на фејс по 4000ден!? Па за тие пари оргинал патики на акција се најдуват. Шо не е во ред со нас аман... хх
Носталгија е огромен дел од она што сум. Во секојдневието тежнеам да донесам бар малку од она што некогаш било. Ама озбилно, сегде каде што можам да вметнам носталгичен дух, го правам тоа. Но, воедно е и најтешка емоција за мене. И сфатив дека како минуваат годините, само се нижат и нижат уште повеќе моменти за кои ќе бидам носталгична. А веќе ми пука срцето... good luck me.
@Feminka22 Почнаа јако со петардите. Прееска во центарот на СК се осеќав како да се наоѓам во воена зона. Луѓе со мали деца исплашено забрзуваа во чекорите. Што има толку забавно во средство кое може да те остави без очи и прсти?
Уште ова фали. Немојте да зборите само дека е нормално. Неќам ничиво куре да видам. Не ме интересира. Имате доктори
Можеш комотно да го прескокниш постот. Мајката очигледно е избезумена, а верувам и дека многу други би биле. Нема ништо лошо во тоа да прашаш за совет.
Во право си,ама и Феминка е до некаде во право.Свашта објавуваат,значи свашта. Од гомна на деца до проливи дп исцедоци до израстоци до не знам што. Едноставно да ти се згади од животот. Не велам дека не се избезумени АМА бре луѓе не сме во камено време,постојат доктори,телефони,брза помош,амбуланти....може да се јави и да праша,па и на матичен да прати слики секако ќе се даде одговор....а не така да се лупаат слики по социјалните мрежи.
А зашо следите и сте дел уопште од такви групи чим гадно ви е да сте меѓу тие членки? Точно е дека таму секакви работи има, но има и загрижени мајки коишто ете како што рече Ади избезумени се и сакаат да се консултираат со поискусни родители. Чим гад ви е, ливнете бе дечки, едноставно е.
Добро,не кажав ништо конкретно за женава,туку општо што ми има искочено од други некои анонимни у оваа група...општо
Ако нема слика на постот што ако пишала? Прашала за совет. Може не и одговара докторот денес дека е недела, се работи за дете, што не е едноставна работа.
Оти САКАМЕ И НИЕ ДА ПРАШАМЕ НЕКОГАШ СОВЕТ за нешто,некое нормално прашање кога сме избезумени како оваа женава например,ама од исцедоците не доаѓаме на ред
Мрчете за жена шо побарала совет за 1 годишно дете бе еј. Свесни ли сте шо прајте? Ама битно никој не мрчи кога се пишуваат глупости за фаќање сеир, кога се измислуваат приказни од тука до таму. Ах бе жени, жени....