Не видел да да....се знаат да видат само тоа што треба не. Зошто да ја напуштам? Си давам мислење,дека повеќе гомна гледаме одколку женски муабети
Можеш и да го прескокниш постот ако не ти чини. Мене кога не ми се допаѓа нешто напишано, го прескокнувам, ич не го дочитувам.
Реков, женава нема објавено слика и не е во ред да се постира нејзиниот пост насекаде и да се исмева. Мајка е побогу, нормално дека ќе биде исплашена.
ОПШТО ЗБОРАМ ОПШТО,за групава НЕ КОНКРЕТНО ЗА ЖЕНАВА ЈАС НЕ објавив тука пост од групата туку феминка...дадов мислење
А кои слики тебе толку ти упаѓаат у очи? Кои се тие слики што не треба да се ставаат во групата? Еве јас не сум видела
Ако е исплашена, си има дежурни лекари, ќе оди ќе го прегледаат, не е ова кашла детето, па не мора одма да го однесам на лекар, него нешто кое треба да се третира, што ако му се влоши ситуацијата затоа што носи памперс и добие некоја дополнителна инфекција поради ненавремена реакција? Не ја бранете само затоа што е мајка.
Извини, ако е избезумена МАЈКА, ќе иде на УРГЕНТЕН. Не на фејсбук да дреме. Ја ли да ве учам? И да у 9 вечер неќам да видам ни пелени, ни куре ни ништо. Одвратно е. Може јадам у моментот и скролам на Фб. Одвратно е. Ставале слики од загноени нокти, од рани отворени шо не. Шо е тоа? Ординација?
Слободно урлај на тие шо ставале такви слики. Оваа мајка ништо нема ставено за така да се однесуваш! Се работи за здравјето на 1 годишно детенце. Ако и за детето не ти е гајле, можеш слободно да го одминеш постот.
Е добро де и тука ставаат и прашуваат за здравствени совети. Нема разлика, само што таму некои се толку неписмени што не ми се верува дури
Ама стварно не знаете какви слики ставаат. Ајде мајкава така и така има памет па и самата си напишала дека нема да постира слика. Ама другите жени....немате видено шо не се постира. Не е ординација туку бетер.
Абе добро има слики,ама тука од скролање не ти излегуваат на тапет,а таму ДА. Еднаш седев кај моите и му покажував на татко ми нешто на тел и ко даде рефреш фејзбукот излезе слика токму од оваа група со избришен пролив на хартија...и татко ми ме праша што е ова вака,жената прашуваше зошто КАКАТА И БИЛА ВАКВА ТЕМНА? Ај те молам,биди реална,за на фб ли е тоа? Имаше еден вагон коментари дека е гадно,и фека админите одобруваат свашта,изгледа дека и тие се некои без памет....арно некој и напиша дека и е од апчиња за железо,па во право беше...ама тоа да ти се згади од животот
Моментално чипс јадам и само шо те читам ми иди гадно за повраќање и го остајв настрана, можам да замислам на татко ти како му било така изненадно да види чоеко