Не,најјаки се кога жена прашува нешто за мажот. Абе тоа имате акни,нокти,заспарени неизбајнати мишки...рани отворени на прстите,црно под ноктите..ништо немате видено
Колку ли само од овие најбунтовните денес против гивавејот на Лазаров и Боки учествувале во него и се надевале на награда А бре Македонче, Македонче...
Кој тоа? Ако немаат памет, па да се надеваат.. Али добро ги дупат, капа доле за тоа Ај малце размислете за све не ќе е лошо
Друже, ни на наградна игра на Браво кафе не верувам дека ќе добијам лажичка. Може сега да продолжам да го ругам?
НЕ не смееш Туку страшно ми е како мислат бе дека ќе добијат нешто, било што у државава, ете наградни игри, лото Попрво да ти земат, па и ти зимаат, ама за давање.. Интелигенцијата на народот се тестира вака или што?
Ти не верваш ама другите се наполнаја со награди, да си крцала Браво со комшиките можи ќе те послужела среќата и тебе Или како беше она, нече среча поштеног човека Слободно, немам јас шо да ти кажвам како да си го трошиш твоето отпоќе слободно време Само јако Биљо
Непријатни ми се оние со цвеќињата по кафиќи и ланч барови.. да е еднаш па и ок се десило, сто пати дојде и праша, од кај знаеш по правиме може ни умрел некој може се разведуваме може сме брат и сестра, напнаа аман колку се непријатно осеќав.
Забораив шо сакав да кажам, се зачитав што сте пишувале за групана на фб. Знаете дека можете да наместите да не ви излегуваат постовите на фид, а ко ќе ви треба вие да си прашате нешто, да си ја отворите тогаш групата, и тоа е тоа, нема рендом да ви излегуваат слики и глупости?
Се разбира дека знаат. Целата поента е што потајно (па дури и свесно) сакаат да се ужаснуваат од „светот“ и „луѓето“.
Поштувам добро разработена полемика во која секој учесник стои зад својот став затоа што верува и тоа се неговите гледишта на соодветната тема, но со предиспозиција за промени и прифаќање други перцепции. Со други зборови не поштувам тупење без осет само за да го имаш последниот збор.