Па тогаш разликата е небитна, exactly. Ама Мајкл Даглас и Кетрин Зета. Она ќе има време за уште еден дедо. Јбт и љубовен живот и све
Ма каков уште еден дедо, финтата е дедото да умре пред бабата, за бабата да одмори од перење дедовини гаќи цел живот.
Хахахахаха леле не се нормални.. За да е плодна матката жената треба да има месечен циклус и да крвари каков демон какви бакрачи... Ме изнасмеа.
Da li ti je mama rekla goli pupak s dijamantom kad se vidi poziva na seks reci Da li sam ja jedini na ovom mestu ko te ne bi istog trena popio na eks reci Nos i usta probuseni nokti crno namazani pile moje, to se zove pank reci Ne treba to sada meni i obrni, i okreni svidja mi se vise ovaj sank reci, reci, reci Ref. I ovaj stok sto pijem ja od tebe je, znaj, stariji i ovaj sat sto nosim ja od tebe mi je stoput vazniji Ja mogu sad da lazem te i obecam nesto veliko al' tebi tek sedamnaest je a meni dva puta je toliko Potseti me @Stark na ovaa pesna bev ja zaboravil tnx
Кога зборев оти НЕ сите родители знаат најдобро и спомнав булинг и деликвенти, ми збореа тука тоа не се дешавало, апокалиптични сценарија биле. Ене ви годинава; - Летото во Центар малолетници кршеа детски реквизити во парк - Исто така летото, малолетници со петарди подметнаа пожар во Кисела вода. - Пред некој месец, малолетници обиле багер и го вклучиле и оштетиле кола во Капиштец. - Сега пред некој ден исто така малолетници фрлале петарди, кршеле шишиња и се дереле ко мајмуни исто во Капиштец. Значи јас да ви кажам оти за случаи ко аутизам и слични, од мене ќе добиете повеќе од доволно разбирање ото работам со такви случаи и сум видела сѐ и сешто. Ама овие другите да ви кажам едно - значи гајле ми е дали 5 или 10 години сте се мачеле да го добиете, дали 2 или 20 саати сте го раѓале, ако јас и сите ние што живееме ко нормални луѓе не можеме безбедно да шетаме без да нѐ покоси некој багер, да нѐ удри некое малолетно лигле со на тате колата, да изгубиме око или рака или уво од некоја летната петарда, ќе се мешам и ќе ги пријавувам ваквите без око да ми трепне. И недајбоже да сум стварно жртва, тужам и идам до крај, ме боли патка дали бил дете, дали биле сиромашни, дали "ќе научел". Ако вас не ви е гајле да ги воспитате децата како да се однесуваат цивилизирано, мене па ич не ми е гајле за нив. И не видов дали родителите платија некоја штета и на овие од Кисела Вода, и од Капиштец за реквизитите и колата што беше оштетена. И све дур им се прогледува низ прсти, ќе си патиме од квази родители што се замишљаат дека господ за муда го фатиле ако се некои.
SABOTA SKOPJE NEMA DA IMA VODA CITAJTE https://sitel.com.mk/v-sabota-celo-...vora-glavnata-cevka-za-da-se-saniraat-defekti
Ги прочитав сите мислења во онаа темата Форумџики кој да одбележаа 2024 година каде што ме споменуваат мене, и ми падна криво што секогаш сите мене ме спомнале во негативна конотација, нема едно позитивно мислење, а никогаш на никого ништо лошо му немам кажано и никого немам навредувано.. И јас имам емоции, иако не ги искажувам.