Не знам, но мажите, со исклучок на различни генетски предиспозиции, статистички побрзо се ревитализираат и закрепнуваат од жените.
Секако, тоа што можам, да. Ако е 200 кг нештото секако нема да можам. Не сум до толку без осет, ако е изнемоштен да му отежнувам.
Кој рече дека само по кафето го оценуваме човекот дали е за нас или не? Гестот со кафето или вечера е само прв добар впечаток за одреден маж, а не дека автоматски значи оти ќе го мажиме по секоја цена или дека е добар човек. Секако дека треба и низа други добри карактеристики да покажи, ама гестот со плаќање на првата сметка е само почеток. Зошто толку го демонизирате џентлменството не ми е јасно? Како грев да е една жена да сака да се осети посакувана со одредени мали гестови. Инаку и јас се понудувам да платам сметка, да не биди ете дека сум материјалистка. Секогаш акцентот само на жената паѓа, без разлика дали ѝ платиле сметка или не. Ама ете, џабе се сите обиди, за многу џентлменството нема да излези од мода и нема да е лоша карактеристика или понижење. А што е чудно? Ако имам јас возачка, го очекувам истото од другата страна. Што на 25+ години е сосема нормално. Само го барам она што самата можам да го понудам.
Дека едно платено кафе не кажува многу за типот, не кажува. Ама, на девојката нема да ѝ падне круната од еден мал гест каков што е плаќањето кафе од негова страна.
Брзо да трепка и да се смешка додека нежно ја грицка салатата која претпоставува дека ќе и ја плати оној со кој отишла на дејт. И сега тука настанува голема дилема, оти не знае од старт дали он ќе плати или не.
Да биде културна, мила, достојна. Ако не му се допадне, тогаш не е вистинскиот за неа. It's simple. На крај од денот некогаш сешто треба да правиме е да бидеме автентични, ништо повеќе.
Нормално да се понаша, природно, спонтано, културно Да сака да го запознае, интересна да му биде, впечаток да му остави. Ништо посебно не треба да прави, само да биде своја. Но и тука разни преференци имаш, зависи до човекот. Сеа се е веќе испревртено. За некои ова нема да упали, и ќе сакаат нешто поекстремно. Сепак мажите треба да се изјаснат тука.
Веројатно само кафе да пие и да се смее, ништо повеќе, она треба да се осети посакувано и сакано, а не мажот..
Јас сум културна, своја, мила и достојна со секого што идам на кафе, ама само дм сум сакала да го ебам. Значи нешто плус сум правела. Мислам, подалеку од мажи што насмевка и љубезност третираат ко повик за секс, па трчаат по неа, упорни да ја уловат оти така ги третираат жените, она само ќе се смешка, они ќе ја ловат, иако ич не покажала интерес за нив.
Не ти го разбрав ова. Сакаш да кажеш дека ти си направила нешто многу убаво или било како и затоа си сакала да го ебеш дечко ти? Сакаш да кажеш дека ти си заслужна за тоа а он не направил ништо или?