Може, да. А јас не знам каде виде @нина122 дека со царски било родено, еве баш сега барам, никаде не пишува. Нина, ако најдеш, постирај. Јас слушнав од жената изјава така како што напишав, бебето се родило малку порано и тоа е се'. Не мора теории и сомневања за сенешто да се прават.
Сега форумџиките одма ќе почнат акција: 1. телевизоро да се вратЕ, 2. царски не е пораѓај, само природно е пораѓај. Само да кажете кога да испукам пуканки батеријата на лаптопов крца.
Ако успеала да роди дете за да го „темпира“, да стави вештачки трепки и да се слика, секоја чест. Треба способност за тоа. Вредела наградата.
Иначе во Чаир не ги пуштиле да влезат кај родилката и да се сликаат со неа и со бебето, и убаво направиле, сезона на вируси, они без маски 20 луѓе со соба..
Ни прва ни последна жена што има вештачки трепки кога се пораѓа. Не се секирај @нина122 тебе ако ти одат таму мислите не мора да значи на сите
Една реченица што многу ме охрабри во животот е онаа изреката: "Најдобро време да засадиш дрво беше пред 20 години. Второто најдобро време е сега" Па така некогаш си викам можеше ова, можеше она, можеше многу работи. Ама можеше. А битното е дека може и сега. Времето ќе помине и вака и така, барем ако не сега, некогаш ќе има ново дрво, некаков ефект, резултат поради тоа што одлучив сега да направам нешто.
Дојдов во темава да ви честитам среќна нова 2025, видов разговор за трепки на жена само што се породила и сфатив дека посоодветно е да ви честитам 1725.
Имав работа у Центар и седнувам во кафич да се стоплам и испијам едно кафе. Прво и келнеров и шанкеров ме гледаа ко да сум убила чоек коа седнав сама на маса. Ај порачав, донесоа. Кафичов беше полн инаку. Само што испив кафето, во истата секунда доаѓа келнеров одма зима чашата. Допивам водата, исто ми ја зема по една секунда. Одма ама одма после тоа ми носи сметка. Оставам пари и уште не сум станала, ја зима масата ја спојува со друга, мене новчаникот и телефонот уште ми стоеја на неа. Мислам уште на раце да можеше да ме изнесе, и тоа ќе направеше. Пошто штокур сам човек да зафаќа маса нели. И тоа баш типичен кафич, за кафе, не ресторан па да речеш стварно правам мал промет. Брате само ме избрка уште еднаш да не ти влезам, друго ништо
И кај нас исто имав уште во чашата за допивање ме прашува дали е за кревање. Така не се привлекуваат муштерии. Им реков крени и еве ти пари за сметката колку треба? 370 беше, 400 му дадов пошо порано не стана.
Телевизорот има да се врати! Како може некоја да оди на царски пораѓај за да земе телевизор? Вака ли ќе го учи детето уште од сега? Немајка на годината. И нека појде некоја да види од кои трепки користела, ако се свиленкастите ОК, ако не да и одржи една лекција за квалитетна шминка.
И 2025 дојде, а вие уште мизерни останавте. Се заглавило времето за вас. Жално. Што ако жената носи вештачки трепки? Не смее да се среди пред пораѓај? Или затоа што е мајка не смее да се негува, да става нокти, трепки, ботокс? Прост и мизерен народ, од секогаш засекогаш.
Значи даваат убава вест, се родило бебенце, тука фрлаат отров уште на втор ден од годината, пред празници. Дефинитивно ќе гледам повеќе да го избегнувам форумов годинава.
Оф, срце ме стегна од авионската несреќа во Кореја Цел Јутуб ми е преплавен со видеа од оваа несреќа .......ептен жално. Сите загинаа освен двајца преживеани : стјуард и стјуардесата кои седеа на задните седишта кај крилото , најмалото е 3 годишно дете, еве ја последната слика од него кога се имаат качено во авионот, Последниве денови сите си честитаат нова година, јас сум ептен потресена од несреќава. Минатата година се потресував со случајот на Вања и Панче. Оваа година ми започна со авио несреќава во Кореја. Најдлабоко сочувство до фамилиите на загинатите. Катастрофална несреќа Деновиве ништо друго не читам, се што отварам ми е поврзано со авиони, авијација, вести со авионски несреќи , милиони коментари и видеа од авио експерти , симулации , реконструкции, главата ми е тапан. Тешко, претешко ..... Се надевам нема да прикријат некои работи пошто последно кружат муабетите дека една од црните кутии била многу оштетена. Ќе видиме како ќе се одвива случајот.
Се знае дека е хигенски на пораѓај да се оди со средени нокти, чиста и избањата, без шминка, не одите на модна ревија побогу, одите во болница.. Дури и Гиговска после пораѓај стави слика без шминка и без средени нокти, Гиговска која ни во продавница не оди без шминка и средени нокти..
Гиговска можи да биди пример само како можи да растури едно другарство, а за се останато не баш. Не би требало да и придодаваш толкава важност..