А што ако те фатат болки а ти цела нашминкана, со нокти, дотерана? Ќе одиш на козметичар да ги вадиш ноктите прво па после да се пораѓаш? И од кај го извади тоа дека жената отишла небањата? Страшни сте.
Нема апсолутно никаква врска ова што зборуваш. Колку треба да си хронично онлајн за да забележуваш дали некоја жена се породила со вештачки трепки?
Хаха, боже, нетачни сте со овие трепкиве и шминкиве. Јас да знаев дека толку лесно ќе поминам со второто, ќе одев на козметичар претходно, за да раѓам како холивудска звезда бе . А не да се плашам да ме сликаат оти бев како плашило.
Битно бебето се родило живо и здраво, се е во ред, тоа е најбитно, а не дали мајката носела трепки и дали било планирано породувањето. Да му е незгодно на човек да соопшти и убава вест. Ќе ти извадат прљав веш и муабети што врска си немаат. Од мене толку, Среќна Нова 1825 година.
Пиши си рецензија на гугл, да знаеш дека има доста луѓе што си читаат пред да седнат некаде. Воопшто не е срамота, ем ќе придонесеш за некој следен што обожава да седи без друштво каде да не отиде.
Не знам која е Гиговска, ама мајкава да го врати телевизорот и да се види трепките колку и се феик. Мислам стварно нема смисла да се пораѓа со царски рез а она дотерана, па уште и насмеана, еј насмеана!!! и после да се прави најмајка. Стварно која будала е мајкава идат да и честитаат за детето она насмеана чека луѓе а треба да биде истоштена, преморена, без шминка, буквално на човек да не личи... Значи стварно не е секоја жена за мајка... Стварно треба да се внимава како таа жена утре ќе воспитува дете.
Не да не сум сериозна! Дури и мака ми беше што прочитав дека некој наместо да се израдува дека мајката имала полесен пораѓај, дека е во добро здравје и дека се родило здраво право дете помислил мајката да ја гледа како изгледала.
Пиши го овде кафичот да знаеме кај да не одиме. А и ко што ти рекоа, пиши рецензија на Гугл. Келнерот е кретен. Требало да ти напомене ако му требала уште една маса за спојување.
Значи безобразност. Она отишла нашминкана, бебево се родило облечено ко дедо мраз. Не разбирам дали се трола или некој уште не се отрезнил
Си се изнаплакав.Дедо ми падна и го скрши коленото и не можев да слушам како офка коа го носевме до амбулантното возило.Баш се вознемирив.
Во Ге тоа е нормално. Многу има што сами јадат/пијат. Нема кревање од маса додека ти не им кажеш да кренат. Се случува и пак да поминат да прашаат дали треба уште нешто.
Бистро на улица Македонија. Многу пати си седнувала сама на други места кога сум растрчана надвор и по саат сум седела, никој не ме станал никогаш.