Добро, не ми е поентата да се убедувам, само мене самсунг ми се познати по тоа, грев е да се споредува самсунг со телефон како што е ајфон, ајфон не е шала телефон како самсунг, не за џабе држат цена, се надевам во иднина нема ни да постојат тел како самсунг, хуавеи и слични играчки.
2025 дојде, уште луѓе не сфатија дека со ајфон купуваат име. Па и оној комплексот што го имаат да речат - дај ми го АЈФОНОТ, да чујат сите
Колку се истресени глупости на кило то чудо нешто. Ако мислиш дека ти е убаво ајфон користи си само сакав да кажам не се некоја слаба марка Самсунг.
Не секој можи и сака да дава толкава сума на пари. Така да нема потреба од коментаров за самсунг хуавеи и слично
Ама кажуваме реалност а не дали некој има или не, факт е дека ајфон е саглам телефон, а не играчка како горе наведените.
Мене Самсунг ми е океј, не кочи, на два дена го полнам, сега за сега океј е, предходно имав Хуавеј, тој беше исто сулер телефон, ама се окозив што се вика додека префрлам се од Хуавеј на Самсунг затоа што апликациите што се поддржани од Самсунг не се поддржани од Хуавеј и обратно.. Од Самсунг на Ајфон и обратно би требало да може многу лесно да се префрлаат податоци..
Мислам дека многу грешиш. Затоа што и поголемата политика не ја гледаш зошто дури и Хуавеите пропаднаа за да се издигнат Ајфонот само џабе ќе ти објаснувам.
Како бе играчка бил Самсунг Врска немате вие Никој не збори ништо против тоа вашето јаболче, али играчка другиве биле Иначе многу од вас го купуваат само ради тоа што факинг ајфон бил, само не признавате знам Глупости
Зашто не ме цитираш? Што е најтрагичното јас не ни имам ајфон, мајка ми има и многу добро знам која е разликата со мојов хуавеи и замисли никогаш не сум и го земала да се сликам пред огледало и слични глупости, само кажувам како е реално, зашто тоа се сфаќа така, никад нема да ми биде јасно изгледа исто како луѓево што не знаат дека марка плаќаат
Мене баш ми се допаѓа самсунгот. Скоро цел живот ја користам таа марка. До сега не ми закочил, незнам зошто викаат дека кочи.
И покрај то шо не користам Самсунг ни Ајфон оти си имам други преференци, уред шо ми е уште функционален, целосно корисен, држи батерија и отвора основни функции е ... Самсунг. Го имам од 2015. Таблет. Уште крепи игри (за мачорот во моментот) шо е поќе од шо би замислила за уред шо е 10 години стар. Поентата ми е, не ја сфаќам "војната" за телефони. Користи шо ти е ќеф. Ионака се ќе се расипи за некоја година и со секој нов уред ќе се расипва побрзо и пак ќе се удираме в гради кои пари шо ги фрливме поќе вредат. А, ништо не вреди. ✨
Толку си буквалиста? Ај важи, поентата беше сосема друга, ме мрзи да се објаснувам, реалноста е таа, често не одговара тоа е.
Не рековме дека не е најдобар ајфонот, ама глупостиве истресени не требало да постојат други смартфони... јој брачо
Сите можат да му носат вода на Xiaomi Самсунгот е далеку далекуу повеќе high-tech од Ајфонот. И не за ѓабе на корејски значи ѕвезда а не јаболко, епа свети Од толку шо не можат да измислат топла вода во Ејпл, дури и еден обичен дизајн не можат да направат на плочката како шо треба, се исто тоа јаболкото, а да не правиме муабет за другото Ама тоа е, коа те бија добро име на стара слава, ќе живееш, туго.
Е, свашта како вадите зборови од контекст каде јас реков дека не треба, нека постојат ама факт е дека светот треба да иде напред а не назад, хуавеи нема google play и да не коментирам уште што не, ама ок Вие сте најпаметни, ајде добра ноќ.
Епл стор? Па добро, и хуавеи има апп галери (имам од тие глупите хуавеј што не поддржуваат плеј стор )