А зошто некој не ги едуцира сиромашните? Еве не мора на висок стил да е, ама нека има мобилна екипа за едукација. Ако ништо друго да ги советува и насочува да користат заштита. Кај оваа категорија луѓе најверојатно ќе е тешко и тоа да се објасни, зашто сексот го гледат строго за расплод. И на крајот, одговорноста е секако кај родителите и треба да се казнат во случајов. Да не грешам душа, ама има луѓе што чекаат со децении деца и не ги добиваат..а овие направиле и им пресудиле..самите.
Снемавме цигари и тргнав да купам за мене и маж ми. Се враќам, отклучувам врата, отварам, затварам ( многу е гласна вратава) , седнувам да пушам цигаре а во меѓувреме кашлам на цел глас, се откорнувам од кашлање. Завршувам, и одам во дневна, глеам маж ми си лежи во дневна и гледа тик ток, а децата играат на душекот. Си зиам една перница и си легнувам до децата. Поминуваат 5 минути, и овој станува и вика "кај е оваа", и тргнува да ме бара. Ме гледа на душекот и вика абе шо не кажеш дека си дошла, јас те чекам за да запалам цигаре . Како минат годините, мажите глуви стануваат во брак.
Коа луѓе што наполниле 40 ќе речат "влегов во 4тата деценија" си викаш како овие имале добра оценка математика на времето
Ужасно ме иритира кога на социјални мрежи, користат лош англиски, под опис на слика. Ај што не си од англиско зборно подрачје, и ја користам англицизми,ама па и не сте точни. Не е my all, My everything е, ffs.
За малку ќе починев од смеа од видеата за овој банот на тик ток во америка. Американците сите мигрираат на друга кинеска апликација RedNote, кај шо ги нарекуваат american/tik tok refugees . А кинезите пак, почнаа да ги заебаваат и да праат видеа демек се chinese spies .. Е не можам веќе
Не, не, има грдо и има криминално грдо. Има разлика. Фустанот иде право у канта кај што му е местото, каков год бил.
Да прашам нешто сакам.. Се ми е јасно и празник и Водици и осветување на водите и знамето на црквата.. Само не ми е јасно каква врска има знамето на Зегин и Никоб во приказнава.?. како Зегин и Никоб се поврзани со верата?..
Се изнагледав по видеа како влегуваат во мраз ладна вода за празников, my toxic trait is дека мислам оти и јас можам, а во реалноста малце да ми потечи млака/ладна вода в туш одма скокам и се ми мрзни ако надвор температурата е под 20 степени. За многу години празников.