Има ли поголемо дно од тоа сама да си го испланираш запросувањето затоа што си трудна и мора да се венчате а дечко ти е дудук што не ни чул за романтика и изненадувања?
Јас така порано кога сушев алишта внатре, па и влага се појави и не е убаво кај што се седи да се сушат алишта. Ама надвор нема шанси, ќе мирисаат на чад. Или па да ги сушиш во друга просторија кај што не седиш. Сигурно е од прашокот и омекнувачот.
Во друга просторија е најдобро ама мора и таму да се грее. Незнам размислувам за машина за сушење само да не ми ги вади премногу гужвани пак
Мене машината ми ги вади влажни и пак мора да се досушат. Не мора да се грее во друга просторија, можеш да ги ставиш на сушара, па малку кога ќе се потсушат да ги ставиш пред радијаторот. Јас сега не се замарам кога ќе ми се исушат, ги ставам во посебна просторија и таму си се сушат, откако малку ќе се потсушат тогаш ги ставам под климата.
Хахахах. Не можеш ни да муабетиш со некој. Ужас Јас па едвај чекам да не ме поканат Па уште кога ќе слушнам во ресторанот зурли и тапани Не поднесувам. Сестра ми е спротивно од мене. Игра, растура Ги знае сите ора. Игра и на чочеци Ретко да седне. А мене не можат да ме натераат да станам Само што ќе седнам почнувам да се нервирам
Primer i da gi povikat po moite na svadba a mene da me nema na pokanata napišano, napravam se demek se lutam, a u sebe se smeškam i si vikam dobro e hehe. Dosta e posle nekoj da mi preraskaže po nešto kako e bilo, šo e imalo, i isto mi e kako da sum bil
Мали разговори пред спиење: - утре у кам ќе ја пуштат новата од Мате. - еј, од сабајле ќе поминам да ти ја земам, да не ја разграбаат. - сериозно мислиш дека овој народ книга ќе разграба? Да беше некое тенџере па ај...
Зашто толку љубомора од луѓево, ја еве незнам. Што толку немаш што имам јас па за да ми љубомориш... Дотолку ли немате живот бе. Иди бе лечете си ги фрустрациите на друго место.
Така е кога си true to your bullshit Наспроти true to yourself, зависта си е причинска последица, и вришти од тебе. Само напред, така продолжи си.
Коа си true to yourself им сметаш на луѓето. Трн си им во око. Зависта е отров кој сами си го пијат, наздравје нека им е.
Така, така, па и комедии се кога се идентификуваат со being true to yourself да не останат покусо од пуста завист, а оно ниџе везе, или па пробуваат на друг да го просипаат, џабе на крај сами си го испливаат и се трујат.
Јас им кажувам Не се лутам ако не ме поканите Кај блиски не може да не отидеш. А да е свадбата во друг град Ми вика пред некој ден маж ми Одамна не сме биле на свадба. Му викам Уште поубаво